Tømrertilbud i City

  • Få 3 uforpligtende tilbud på tømrerarbejde i City
  • Udfyld skemaet online på under 2 minutter
  • Spar 35 procent på en autoriseret tømrer

Få 3 tilbudFå 3 tilbud fra fagexpertenFå 3 tilbud fra 3byggetilbud

Indhent tilbud på tømrerarbejde i City

11. oktober 2017. Står du og mangler du en professionel og erfaren tømrer, som kan udføre et perfekt stykke tømrerarbejde i City, så er du landet det rigtige sted. Billighaandvaerker.dk´s samarbejdspartnere har alle mange års erfaring med tømrerarbejde over hele Danmark og er derfor de bedste til at udføre tømrerarbejdet for dig.
At bruge mund til mund metoden, for at finde det rigtige tømrerfirma i City til din tømreropgave, kan være omstændigt, og tage meget lang tid. Udnyt derfor tiden bedre ved at bruge vores 100% gratis onlinetjeneste, til at finde 3 supersattraktive tilbud, givet af professionelle og forhåndsgodkendte tømrere og tømrermestre.
Alle modtagne tømreropgaver bliver behandlet med udgangspunkt i den store erfaring vores tilknyttede tømrermestre har fået fra et utal af tømrerjobs i City gennem årene. Lad os finde den helt rigtige City tømrer til at løse din tømreropgave - gratis og uforpligtende. Indsend din tømreropgave allerede i dag!

Forskelle på en tømrer og en snedker

Ordet snedker stammer fra plattysk - sniddeker: den, der snitter - udskærer, og det er jo netop, hvad der blev snedkerens arbejdsområde. Han lavede det finere, forarbejdede træarbejde: inventar til kirker og offentlige bygninger, og møbler til private hjem.
Men han gik også videre og fremstillede vinduesrammer med vinduer og dørkarme med døre. Her opstod der kompetence stridigheder med tømreren, som mente, det var hans område. Man forsøgte at sige, at hvad der var mobilt, var snedkerens arbejdsfelt, mens det søm- og nagelfaste måtte tømreren tage sig af.
Men det var ikke holdbart, at lade snedkeren lave vinduer og døre, mens tømreren fastgjorde karmene. Man prøvede så at sige, at alt, hvad der var samlet med slids og tap, med fyldninger i not var snedkerarbejde. Der var forslag om, at høvlen og limpotten var snedkerredskaber, og øksen hørte under tømreren; men det holdt heller ikke

Tømrerne måtte udføre snedkerarbejde

Snedkeren lavede både møbler og bygningsinventar, men sidst i 1800-tallet skilte bygningssnedkerne sig ud som en særlig gruppe og tilbage blev møbelsnedkerne. Da snedkerne i 1911 var lockoutet af arbejdsgiverforeningen, påtog en del tømrere sig snedkerarbejde, og snedkerforbundet truede med at offentliggøre navnene på de involverede tømrere.
I 1914 blev man endelig enige om, at tømrerne måtte udføre snedkerarbejde og snedkerne tømrerarbejde, hvis der ikke i forvejen var truffet særlige aftaler mellem de lokale mestre og fagforeninger. Stort set holdt man sig til en fordeling, der sagde, at tømrerne tog sig af tagkonstruktioner, etageadskillelser, skillerum, trapper og gulve, mens vindueskarme og -rammer, paneler, fyldningsdøre og beklædninger var snedkernes domæne.

Få 3 tilbudFå 3 tilbud fra fagexpertenFå 3 tilbud fra 3byggetilbud


Eksempler på tømrertilbud i 1750 City
SydkystenByg
Skelbækgade 38
1717 København V
CVR: 37410020
Hjemmeside
Lendorph Light
Skydebanegade 5
1709 København V
CVR: 31381762
Hjemmeside
Vesterbro VVS Center
Ny Carlsberg Vej 15
1760 København V
CVR: 35892192
Hjemmeside