Tømrertilbud i Dragør

  • Få 3 seriøse tilbud på tømrerarbejde i Dragør
  • Udfyld formularen på ca 4 minutter
  • Spar 35 pct på en autoriseret tømrer

Få 3 tilbudFå 3 tilbud fra fagexpertenFå 3 tilbud fra 3byggetilbud

En beskrivelse og et klik er alt, der skiller dig for 3 gode tilbud

11. oktober 2017. Det kan være en udfordring at finde en pålidelig, effektiv og ikke mindst billig tømrer i Dragør. Løsningen er dog nær - Her på Billighaandvaerker.dk kan du gratis og hurtigt få 2-3 solide og billige tilbud. Vi ekspederer hurtigt din opgave videre til vores netværk af kvalitetssikrede tømrere i Dragør.
Det er alt for besværligt selv at skulle ringe rundt til forskellige tømrere. Brug vores gratis service og lad os gøre arbejdet - så blever det ikke nemmere (for dig). Det tager ikke meget mere end 6 minutter at indtaste din tømreropgave online i det enkle skema. I løbet af nogle dage får du 3 gode tilbud som du frit kan benytte.
Billighaandvaerker.dk vil at gøre markedet for tømrerarbejde gennemskueligt for både erhvervs- og privatkunder. Med vores unikke gratis tjeneste, tilbyder vi at skaffe dig 3 sammenlignelige tilbud, som matcher dine ønsker. Hermed får du det bedst mulige udgangspunkt, når du skal finde en seriøs tømrer i Dragør.

Reparer det gamle tagpaptag

Et ældre tagpaptag kræver løbende vedligeholdelse, hvis du vil undgå utætheder og forlænge tagets levetid. For at kunne kontrollere belægningens tilstand og reparere eventuelle utætheder, bør du årligt foretage en rengøring, hvor al fastsiddende snavs løsnes med et skrabejern, inden taget fejes med en stiv gadekost.
Er der alger eller mos på tagbelægningen, bør det fjernes med et algedræbende middel, fx Rodalon. På flade tage kan med tiden opstå lunker, hvor vandet samler sig i små pytter. Disse partier af taget skal være helt tørre, hvorefter de stryges med asfaltgrunder på terpentinbasis.
Når grunderen er tør, overstryges den med tagasfalt. Brug en halvstiv kost, og arbejd asfalten godt ned i overfladen. Afslører rengøringen eller skjolder på loftet, at der er utætheder eller buler i tagpappet, gælder det om at få udbedret skaden hurtigst muligt, men tag også vejret i betragtning.

Brug af egetræ

Eg har ikke været almuens træsort siden senmiddelalderens bulhuse, hvis man ser bort fra landbrugenes bindingsværkshuse. Allerede i 1500-tallet forbød man af hensyn til udbygning af flåden bønderne at bruge så store mængder eg, som bulhusene krævede og efterhånden var det kun i godsejernes skove, at der var forekomster af eg.
Flådebyggeriet gjorde store indhug, men i dag er det igen godsernes skove dansk eg kommer fra. En almindelig trælasthandel eller byggemarked lagerfører kun en smule lister af eg. Skal man bruge kraftigere dimensioner til restaureringsarbejder, må de bestilles eller skaffes fra mere specialiserede forhandlere.
På den måde skaber man stor ensartethed og hurtig vækst. men tømmerets kvalitet og styrke kan slet ikke måle sig med det, der kommer fra den naturlige skov, og det gjorde meget af træet fra vore skovrige naboer i øst og nord for ikke så længe siden.

Få 3 tilbudFå 3 tilbud fra fagexpertenFå 3 tilbud fra 3byggetilbud


Eksempler på tømrertilbud i 2791 Dragør
Snedker & Tømrerfirmaet Flindt & Pedersen ApS
Fælledvej 2
2791 Dragør
CVR: 28886667
Hjemmeside
Snedker- og Tømrermester Kim Gröning ApS
Bag Engvælen 16
2791 Dragør
CVR: 34610649
Hjemmeside
Thor & Spelling ApS
Hvidtjørnen 47
2791 Dragør
CVR: 30832833
Hjemmeside