Tømrertilbud i Ebeltoft

  • Få 3 uforpligtende tilbud på tømrerarbejde i Ebeltoft
  • Udfyld skemaet online på kun 8 minutter
  • Spar 35 procent på en dygtig tømrer

Få 3 tilbudFå 3 tilbud fra fagexpertenFå 3 tilbud fra 3byggetilbud

Vores service er helt uden ekstraomkostning for dig

11. oktober 2017. Du er landet på den rigtige side for at få den rigtige pris, på veludført effektiv tømrerarbejde i Ebeltoft. Du får helt gratis 3 fabelagtige gode tilbud. Du skal bare udføre tre trin. Du beskriver i vores nemme webformular din tømreropgave. Du udvælger selv de firmaer, du ønsker skal afgive tilbud på opgaven.
Du udvælger det tilbud der som du synes bedst om. Billighaandvaerker.dk hjælper gratis med at indhente tilbud fra flere tømrere i Ebeltoft, så du nemmere kan overskue markedet. Det er også klogt at kontrollere tømrernes referencer online.
Dog skal du være opmærksom på, at tømrerfirmaerne på deres hjemmesider som regel kun viser de positive referencer frem mens de ofte glemmer de dårlige. Spar op til 25% på et knaldgodt tømrertilbud i Ebeltoft. Skynd dig at indsende din tømreropgave til os i dag!

Vandret rem

Ved elementvægge er der normalt vandret rem for at lukke elementet. Spærene kan da fastgøres til remmens overside med beslag, skråsøm eller skråskruer. Når der er beklædning med træplade på væggens inderside kan suget føres over i træpladen gennem hjørnelægten.
Spærenes fastgørelse bør da placeres nær indersiden af remmen. Ved sammensatte stolper bør fastgørelsen ske i den indvendige planke, også ved udvendig bæring. Træpladebeklædningen kan også medvirke til at optage lasten fra spær, der er placeret nær midten af et fag, hvor remmen måske ikke har tilstrækkelig styrke.
Herved spares forstærkninger. Ved åbninger må der indlægges forstærkninger, f.eks. i form af lodretstående planker. Hvis der ikke benyttes træpladebeklædning, vil det være hensigtsmæssigt at anvende en lodretstående planke i hele væggens længde.

Skråafstivning af tagfladen

Skråafstivningen af tagfladen kan ske som vist i TRÆ 52. Den lodrette forankring af spærret til fundamentet kan ofte udføres med et spæranker, der fastgøres til ydersiden af remmen. Remmen skal kunne optage lasten og overføre den til stolperne. Pladebeklædninger på både inder- og yderside kan medvirke til overførelsen.
Ved store tage eller sammensatte stolper, er det nødvendigt med et lodretstående plankestykke mellem de nærmeste stolper. Ved elementvægge skrues kantlægten gennem træpladebeklædningen på facaden. og dampspærren klemmes mod træpladen.
Forankringen med lægtestykker og krydsfiner kan erstattes af beslag, som fastgør spærene direkte til indersiden af remmen. Når loftbeklædningens kantlægte fastgøres til hjørneplanken, er der forskydningsforbindelse mellem pladebeklædningerne på loft og væg.

Få 3 tilbudFå 3 tilbud fra fagexpertenFå 3 tilbud fra 3byggetilbud


Eksempler på tømrertilbud i 8400 Ebeltoft
Tømrerfirma Thorkil Brouer A/S
Martin Hansens Vej 5
8400 Ebeltoft
CVR: 26254205
Hjemmeside
Snedkergården A/S
Kølbakken 17 Basballe
8400 Ebeltoft
CVR: 10142253
Hjemmeside
Syddjurs Byg v/John Jørgensen
Hyrdedalen 2
8400 Ebeltoft
CVR: 14224874
Hjemmeside