Tømrertilbud i Egedal

  • Få 3 gennemarbejdede tilbud på tømrerarbejde i Egedal
  • Udfyld formularen online på kun 5 minutter
  • Spar 35 % på en dygtig tømrer

Få 3 tilbudFå 3 tilbud fra fagexpertenFå 3 tilbud fra 3byggetilbud

Gratis, og helt og aldeles uforpligtende at indhente tilbud

11. oktober 2017. Beskriv din tømreropgave i webskemaet på under fire min. Her på Billighaandvaerker.dk finder vi 3 velegnede og billige tømrermestre i Egedal kommune, hvis kompetencer opfylder dine ønsker og krav. I løbet af 3-4 dage tager de udvalgte lokale tømrermestre kontakt til dig med hver deres superskarpe tilbud.
Du modtager besked på mail eller telefon hver gang en tømrer ønsker at give dig et tilbud. Tømrerne i Egedal kommune modtager ligeledes dine kontaktinformationer, således at I kan lave den endelige aftale i fællesskab og blive indbyrdes enige om en fornuftig pris.
Få 3 gratis tilbud på tømrerarbejde i Egedal kommune på 2-3 dage. Danske tømrermestre arbejder løbende på at begrænse sort arbejde og for at få kunderne til kun at hyre godkendte fagfolk, når en tømreropgave skal løses. Det behøver sådan set ikke at koste en formue at få en professionel tømrer til at klare din tømreropgave.

Udskiftning af husets vindskeder

Udendørs træværk er hårdt udsat for vejr og vind. Det gælder i særlig grad husets vindskeder, som på grund af deres utilgængelige placering oftest fører en upåagtet tilværelse, indtil de begynder at sprække og mørne. Vindskederne er de skrå brædder, der inddækker tagudhænget på husets gavle.
Deres funktion er at forhindre vind og fugt i at trænge ind bag tagbelægningen. At de så tilmed pynter på huset, er endnu et incitament til at udskifte dem, inden de begynder at falde fra hinanden.
En fornyelse af vindskederne er egentlig kun et spørgsmål om at tage de gamle brædder ned, skære nogle nye til efter samme mål, behandle dem med maling eller træbeskyttelse og sømme dem fast. Problemet er blot, at arbejdet foregår i en ubekvem højde, hvor det er nødvendigt at være to om opgaven - en på taget og en anden ved gavlen. Desuden skal sikkerheden være i orden.

Tømrerarbejde i højden

Ud over en tagstige, der har et forsvarligt greb om tagryggen, skal bruges en Wienerstige eller måske et stillads ved gavlen. Er huset i et plan og med lav tagrejsning, kan du formentlig nøjes med en høj stige. Men hvis arbejdshøjden er mere end 2 meter over jordniveau, kræver Arbejdstilsynet, at der anvendes stillads.
Sørg også for, at den person, der arbejder fra taget, er sikret mod nedstyrtning med et reb fastgjort om fx skorstenen. En vigtig forudsætning for selv at give sig i kast med opgaven er, at du ikke føler dig utryg ved at arbejde i højden. I modsat fald bør udskiftningen overlades til en professionel tømrer.
Begynd med at tage målene på de gamle vindskeder. Køb nye trykimprægnerede brædder med et overmål på ca. 30 cm i længden. Er husets vindskeder også forsynet med skørt, skal du have det dobbelte antal brædder.

Få 3 tilbudFå 3 tilbud fra fagexpertenFå 3 tilbud fra 3byggetilbud


Eksempler på tømrertilbud i 2765 Egedal
LANA-Multiservice
Solbærvangen 14
2765 Smørum
CVR: 32021921
Hjemmeside
CT Byg og Renovering
Råbrovej 17
2765 Smørum
CVR: 19050270
Hjemmeside
Brdr. Lauridsen ApS
Skebjergvej 33
2765 Smørum
CVR: 29395748
Hjemmeside