Tømrertilbud Favrskov

  • Få 3 uforpligtende tilbud på tømrer Favrskov
  • Udfyld skemaet på kun seks minutter
  • Spar 15 procent på en troværdig tømrer

Få 3 Tømrertilbud tilbudFå 3 Tømrertilbud tilbud fra fagexpertenFå 3 Tømrertilbud tilbud fra 3byggetilbud

Få 3 tilbud på en tømrer Favrskov kommune. Spar 22%

16. maj 2018. Få dine 3 tilbud på tømrerarbejde 100 pct. gratis! Indsend din tømrer opgave til os i dag. Vores landsdækkende net af tømrerfirmaer står klar til at byde på dit tømrer Favrskov arbejde. Her på Billighaandvaerker.dk har vi samlet en hel stribe tømrere inden for alle de områder som tømrermesterfaget omfatter.
Derfor vil du udelukkende blive kontaktet af tømrere i Favrskov kommune med kompetence indenfor netop det område, som din tømrer opgave hører ind under. Det normale er, at tømreren anslår, hvor mange timer han skal være om at udføre opgaven og på den baggrund beregner han en god og fair pris til dig.
Har du andre typer af håndværksopgaver, du gerne vil have et friskt tilbud på, så findes den komplette liste på vores kontaktside. Det kan være alt lige fra en advokat, en murer, en isolatør, en blikkenslager, en maler, en havemand, en gulvsliber eller måske hjælp til rengøringen.

Brandkrav til tagkonstruktioner

I det følgende forudsættes det, at tagkonstruktionens udvendige overflade opfylder kravene til tagdækning, hvilket i praksis opfyldes af mange sædvanlige tagdækninger, undtagen stråtag. Brandkravene til loftkonstruktionen er opfyldt, når der langs loftkonstruktionens underside anvendes beklædning klasse K1 10 og mindst 50 mm isolering af mineraluld.
Beklædningen kan være plader eller profilbrædder. Der er ingen krav om særlig fastholdelse af mineralulden. Hvis hulrummet mellem beklædningen og mineralulden er mere end 25 mm. kan kravet om klasse 2 beklædning opfyldes med f.eks. 21 mm profileret bræddebeklædning, 9 mm krydsfinerplader med densitet mindst 500 kg/m3 eller 9,5 mm gipsplader. Er hulrummet højst 25 mm. kan man også anvende 15 mm profileret bræddebeklædning.

Loftkonstruktion og elinstallationer

Loftkonstruktionen mod uudnytteligt tagrum skal udføres som bygningsdel klasse EI 30. Med to lag gipspladebeklædning på loftet, er kravene til BD-bygningsdel 30 opfyldt. Leverandørerne af mineraluld og gipsplader har godkendelser for specifikke loftkonstruktioner som BD-bygningsdel 30.
Nogle kan findes i TRÆ 38, Træ og brand. I nogle tilfælde skal loftkonstruktionens underside opfylde kravene til beklædning klasse Ki 10 B. Dette kan ske ved at anvende 12,5 mm gipsplader til den synlige beklædning. Træbeklædninger skal være gennembrandimprægneret.
Elinstallationer i loftet bør så vidt muligt undgås. Er det ikke muligt, kan de føres mellem lægteforskallingen. Hvor de skal krydse forskallingen, må det ske ved forsigtigt at føre dem over forskallingen midt mellem spærene. Der bør anvendes en dampspærre, der er mere robust end normalt, f.eks. 0,20 mm PE-folie.

Få 3 Tømrertilbud tilbudFå 3 Tømrertilbud tilbud fra fagexpertenFå 3 Tømrertilbud tilbud fra 3byggetilbud


Eksempler på tømrertilbud i 8381 Favrskov

Anders Ploug
Glænøvænget 13
8381 Tilst
CVR: 33222750
Hjemmeside
Århus Tømrerfirma ApS
Anelystparken 56
8381 Tilst
CVR: 35814728
Hjemmeside
Arensbach Tømrer og Snedker ApS
Bogøvænget 21
8381 Tilst
CVR: 35860509
Hjemmeside