Tømrertilbud Faxe

  • Få 3 aktuelle tilbud på tømrer Faxe
  • Udfyld skemaet online på kun 3 minutter
  • Spar 30 procent på en kvalitetssikret tømrer

Få 3 Tømrertilbud tilbudFå 3 Tømrertilbud tilbud fra fagexpertenFå 3 Tømrertilbud tilbud fra 3byggetilbud

Tømrer Faxe ★ Opret opgaven ★ Få 3 tilbud ★ Spar penge

16. maj 2018. På denne helt unikke online portal tilbyder vi at finde 3 velkvalificerede tømrere i Faxe til din tømrer opgave. Du bruger vores nemme online tekstformular, hvor du kan beskrive, hvad det er for tømrer arbejde, du skal have udført i Faxe. Derefter sender du med et klik beskrivelsen til os på Billighaandvaerker.dk.
Vi matcher din beskrivelse med vores samling af professionelle tømrer Faxe og omegn. De 3 mest kvalificerede firmaer til netop din tømrer opgave får lov til at byde på opgaven. Du slipper dermed for at blive kontaktet af useriøse fuskere og amatører, som der som bekendt er en del af - selv i tømrermesterfaget.
Beskriv den tømrer opgave, du ønsker hjælp til i onlineskemaet på under 9 minutter. Jo mere præcis, du er, jo mere konkret vil tømrerfirmaerne være i deres tilbud. Det er fuldstændigt gratis at bruge vores onlineportal og du forpligter dig ikke til noget som helst. Få 3 gratis tilbud på tømrer arbejde i Faxe i dag.

Skruer til træ, spånplade og gips

1. Fladhovedet træskrue, el-forzinket, med pozidriv-kærv. Disse skruer, der kræver forboring og underforsænkning, er velegnet til overflader, som efterfølgende skal males eller beklædes med andre materialer. Alle traeskruer af jern på op til 30 mms længde har gevind fra spids til hoved.
2. Rundhovedet træskrue af messing, med lige kærv. Fås også af el-forzinket jern. Denne type skrue bruges bla. til fastgøring af pladematerialer på træunderlag, hvor skruerne også kan forsynes med underlagsskiver.
3. Fladhovedet træskrue af messing, med phillips-kærv. Kræver forboring og underforsænkning. Gevindet går 2/3 op fra spids mod hoved. Resten er blankt skaft. Messingskruer benyttes, hvor hovedet skal stå synligt.
4. Linsehovedet træskrue af messing, med lige kærv. Fås med overflade af blank messing, forkromet eller forniklet. Benyttes på flader, hvor man ønsker at fremhæve skruerne.

Flere skruetyper

5. Fladhovedet træskrue af messing med pozidriv-kærv. Kræver forboring og underforsænkning. Gevindet går 2/3 op fra spids mod hoved. Resten er blankt skaft. Længder: 9,5-51 mm. Tykkelser: 2,4-4,8 mm.
6. Envejsskrue (,CIutchhead-skrue), elforzinket. Længder 15-50 mm. Tykkelse: 3,5 mm.
7. Fladhovedet spun-skrue, kromatiseret med torx-kærv. Længder: 20-120 mm. Tykkelser: 3,5-6,0 mm.
8. Fladhovedet spun-skrue, el-forzinket med pozidriv-kærv. Længder: 12-80 mm. Tykkelse: 3,5 mm.
9. Panhovedet spun-universalskrue, e|-forzinket med pozidriv-kærv. Længder: 12-60 mm. Tykkelse: 3,5 mm.
10. Franske træskruer, el-forzinket med sekskantet hoved. Længder: 25-180 mm. Tykkelser: 6-16 mm.
11. Fladhovedet gipspladeskrue, kromatiseret med phillips-kærv. Til montering af gipsplader på træskelet. Længder: 28-54 mm. Tykkelse: 3,5 mm.

Få 3 Tømrertilbud tilbudFå 3 Tømrertilbud tilbud fra fagexpertenFå 3 Tømrertilbud tilbud fra 3byggetilbud


Eksempler på tømrertilbud i 4640 Faxe

Tømrermester Erik Juhl
Bødkerstræde 3
4640 Faxe
CVR: 34287007
Hjemmeside
M.Multiservice
Gyldenhøjvej 2
4640 Faxe
CVR: 34384584
Hjemmeside
Hovby Maskinsnedkeri ApS
Kalvehavevej 4
4640 Faxe
CVR: 27976832
Hjemmeside