Tømrertilbud Frederiksberg

  • Få 3 solide tilbud på tømrer Frederiksberg
  • Udfyld skemaet online på mindre end 7 minutter
  • Spar 10 procent på en pålidelig tømrer

Få 3 Tømrertilbud tilbudFå 3 Tømrertilbud tilbud fra fagexpertenFå 3 Tømrertilbud tilbud fra 3byggetilbud

Tømrer Frederiksberg - Få 3 tilbud på billigt tømrerarbejde

16. maj 2018. Vores samarbejdspartnere på Frederiksberg er nøje udvalgt og forhåndsgodkendt. Derfor er der kun er tale om reelle konkrete tilbud, når tømrerne henvender sig. Når du har modtaget 3 tilbud fra lokale tømrere, bør I mødes, så I i fællesskab kan gennemgå tømrer opgaven. Herefter afgives et tilbud, som er 100 pct gratis og uforpligtende.
Få nemt det bedste beslutningsgrundlag med 3 tilbud fra seriøse og kompetente tømrere fra Frederiksberg. Opret din opgave online på mindre end 8 min. Så matcher vi opgaven med vores net af godkendte tømrer Frederiksberg fagfolk. De 3 bedste tømrere til netop din opgave modtager dine kontaktoplysninger.
De kontakter dig hurtigst muligt med et ultraskarpt tilbud eller med yderligere spørgsmål omkring din specifikke tømrer opgave. Du sparer op til 22% samt en masse tid, ved at lade os gøre det hårde arbejde med at finde den helt rigtige tømrer eller tømrermester til din tømrer opgave på Frederiksberg.

Renovering af trægulve

Ved renovering af trægulve stilles de samme krav til underlaget som ved lægning af nye trægulve. Det skal have den fornødne styrke og stivhed samt være fast, tørt og plant, så der kan opnås et tilfredsstillende resultat. Gamle gulvbelægninger som linoleum og tæpper bør derfor fjernes, hvilket også bør foretrækkes af indeklimamæssige og hygiejniske årsager.
Eksisterende trægulve, der skal danne underlag for et nyt, skal om nødvendigt eftersømmes, så det ligger helt fast. Ved lægning af brædder på eksisterende underlag, kan det være nødvendigt at rette underlaget op, så det opfylder de aftalte krav til planhed og vandrethed. Normalt kræves det, at gulve er vandrette og at afvigelser fra planhed ligger inden for plus/minus 2 mm på et 2 m retholt og plus/minus 0,6 mm for et 250 mm retholt.

Krav i den aktuelle renoveringsopgave

Ved renoveringsopgaver kan det i visse tilfælde være forbundet med store vanskeligheder og omkostninger at opfylde det ene eller begge disse krav på grund af sætninger, deformationer eller træbjælker, der hænger forskelligt.
Det bør derfor aftales på forhånd, hvilke krav, der i den aktuelle renoveringsopgave stilles til vandrethed og planhed. Opretning kan ske ved spartling og for bræddegulve desuden ved afslibning eller udlægning af masonit- eller spånplader. Ved opretning af et eksisterende bjælkelag, må der påføres mindst 45 mm tykke planker ovenpå eller på siderne af de gamle bjælker, så der er et tilstrækkeligt underlag for søm eller skruer. I en dansk undersøgelse fra 2005 angav 65% gulvslibere mod 47% af tømrere knæbesvær inden for de sidste 12 måneder.

Få 3 Tømrertilbud tilbudFå 3 Tømrertilbud tilbud fra fagexpertenFå 3 Tømrertilbud tilbud fra 3byggetilbud


Eksempler på tømrertilbud i 2000 Frederiksberg

Krogsgaard & Co. Aps
Langelandsvej 9
2000 Frederiksberg
CVR: 30503848
Hjemmeside
Carma Tømrerne ApS
Langelandsvej 46
2000 Frederiksberg
CVR: 35662146
Hjemmeside
Camre & Camre ApS
Nordre Fasanvej 8
2000 Frederiksberg
CVR: 33591969
Hjemmeside