Tømrertilbud i Gadstrup

  • Få 3 gode tilbud på tømrerarbejde i Gadstrup
  • Udfyld skemaet online på kun 2 minutter
  • Spar 10 pct på en autoriseret tømrer

Få 3 tilbudFå 3 tilbud fra fagexpertenFå 3 tilbud fra 3byggetilbud

Vores tilknyttede firmaer udfører renovering og tømrerarbejde

11. oktober 2017. Vi formidler, helt gratis og omkostningsfrit for dig, kontakt til pålidelige lokale tømrere i Gadstrup. Det er nemt, for du skal bare bruge 5-7 minutter på at beskrive din tømreropgave i formularen. Så sender du den ind til os på Billighaandvaerker.dk og læner dig tilbage i stolen. 3 interesserede tømrerfirmaer sender dig, indenfor få dage 3 tilbud på opgaven.
Du kan frit og uforpligtende kan vælge imellem disse tilbud, i dit helt eget tempo. Du kan forvente at vores tilknyttede tømrerfirmaer har lang erfaring indenfor tømrerfaget, og udfører tømrerarbejdet korrekt. Vi tage som sagt intet gebyr af vores service, der derfor er 100% gratis at bruge.
Her på Billighaandvaerker.dk kan du få tilbud på alle typer af tømrerarbejde for eksempel nybygninger, tilbygninger, tagarbejde, renovering, totalentrepriser og så videre. Vores tilknyttede firmaer i Gadstrup er specialister til enhver tømreropgave overalt i Gadstrup (og resten af Sjælland).

Beskyttelse mod rust

De fleste træskruer fremstilles af jern med forskellige overfladebehandlinger til beskyttelse mod rust. Uden døre og i andre fugtige omgivelser bør man anvende varmforzinkede skruer. Til indendørs brug er de lidt billigere elforzinkede skruer fuldt tilstrækkelige.
Endvidere findes der brunfosfaterede skruer, som er rustfri og hovedsagelig bruges til fastgøring af brunlakerede beslag. Stilles der ekstremt høje krav til skruens holdbarhed, kan man vælge en type med kromat-passiveret overflade, som giver skruen en enten gullig eller blålig farve.
Spunskruer, der kan skrues i træ og spånplade uden forboring, er belagt med teflon, så de lettere glider ind i materialet. Med henblik på at gøre det nemmere at vælge skruer, hvis overflade passer til omgivelserne, har den danske skrueproducent NKT indført en mærkning af sine emballager.

Indendørs eller udendørs brug

Med et mærke angives, om skruerne er beregnet til brug indendørs eller udendørs under henholdsvis beskyttede (overdækkede) eller ubeskyttede forhold. Til finere træarbejde og montering af synlige beslag på væggene vil de fleste nok vælge messingskruer, der er langt mere dekorative.
De fås både med overflade i blank messing og forniklede eller forkromede. Disse skruer kræver specielle torx-skruetrækkere eller torx-bits, hvis man anvender en elektrisk bore/skruemaskine. Med en indvendig sekskantet kærv er det muligt at spænde skruen stramt uden at den ødelægges.
Tilspænding og løsning foretages med en sekskantnøgle (unbrakonøgle), der skal passe nøjagtigt til kærvens størrelse. Det sekskantede hoved, der kan drejes eller fastholdes med en svensknøgle, har erstattet kærven på visse typer grovere træskruer (franske skruer).

Få 3 tilbudFå 3 tilbud fra fagexpertenFå 3 tilbud fra 3byggetilbud


Eksempler på tømrertilbud i 4621 Gadstrup
HHS Byg ApS
Snoldelev Bygade 24 B
4621 Gadstrup
CVR: 29636141
Hjemmeside
Tømrerfirmaet Søren van Dijk ApS
Sikærsvej 15
4621 Gadstrup
CVR: 31469678
Hjemmeside
Snedker & Tømrerfirmaet YCL
Køgevej 228
4621 Gadstrup
CVR: 36643927
Hjemmeside