Tømrertilbud i Glostrup

  • Få 3 seriøse tilbud på tømrerarbejde i Glostrup
  • Udfyld formularen på ca 2 minutter
  • Spar 40 procent på en dygtig tømrer

Få 3 tilbudFå 3 tilbud fra fagexpertenFå 3 tilbud fra 3byggetilbud

Professionel og effektiv tømrerservice tilbydes i Glostrup

11. oktober 2017. Leder du efter en dygtig tømrer i Glostrup? Så er du heldig. Her på siden er vi nemlig eksperter i at finde kvalificerede tømrerfirmaer til løsning af tømreropgaver i netop Glostrup-området. Du skal blot indsende din opgave til os - det tager 8 minutter. Så finder vi de 3 tømrere i Glostrup, som bedst matcher dine krav og forventninger.
Få gratis 3 tilbud fra kvalitetssikrede tømrere. Indtast din opgave i webskemaet på bare syv minutter. Vores primære opgave er at gøre markedet for tømrerarbejde langt mere gennemskueligt og tilgængeligt for den almene forbruger. Helt konkret hjælper vi dig helt gratis og uforpligtende med at få 3 gode tømrertilbud.
Vores mission er at stille dig i den mest favorable position, når du skal ud og finde en tømrer til tømrerarbejde i Glostrup. Få faglig hjælp til løsning af de nødvendige tømreropgaver på dit hus - udover renovering og almindelig vedligeholdelse tilbydes også nybyggeri og tilbygninger.

Forskelle på tømrere og snedkere

Snedkeren var gamle dages bedemand. Ikke blot fremstillede han kisterne, han afhentede også liget og bragte det til kirken og kirkegården i en speciel rustvogn eller almindelig hestevogn, der var dækket med et sort klæde til lejligheden. Det kunne være en barsk omgang for en ung lærling, første gang han skulle deltage i hele handlingsforløbet.
Han var altid med som hjælper. Når kisten blev båret, gik han i spidsen med to skamler til at stille kisten på, når der skulle skiftes bærere. De fleste snedkere fremstillede selv deres værktøj. Dels sparede de penge, men de satte også en ære i at have værktøj, der passede netop til deres hænder.
Efter århundredskiftet afløstes klovsaven (rammesaven) af bloksaven, fodsavens arbejde overtoges af rundsaven, i stedet for snedkersaven brugtes båndsaven, og høvlemaskinen afløste rubanken; dog kun i de mere industrielle snedkerier.

Tagkonstruktioner og etageadskillelser

På landet var skellet mellem snedkere og tømrere ikke så markant. Men der skulle også være plads til anden form for virke. Et værksted, hvor man tildannede trapper (afsnøring af trapper). En udendørs overdækket plads, hvor tømmeret høvledes og huggedes til, og endelig tegnestue, kontor og en række rum til opbevaring af materialer og værktøj.
Da det grundmurede hus afløste bindingsværkshuset, mistede tømreren en del af sit arbejde, men han havde stadig mange arbejdsfelter. Udover tagkonstruktioner og etageadskillelser tog han sig af trapper, gulve, indskud og forskalling, porte, retirader, plankeværker, lægning af tagpap.
Derudover tog tømreren sig af opstilling af stilladser ved nybyggeri, hvis der skulle etableres hejseværker. Hertil kom så nedramning af pæle til bådebroer og bolværksarbejde.

Få 3 tilbudFå 3 tilbud fra fagexpertenFå 3 tilbud fra 3byggetilbud


Eksempler på tømrertilbud i 2600 Glostrup
Bidstrup & Dellgren A/S
Sofielundsvej 64
2600 Glostrup
CVR: 78656514
Hjemmeside
BygTech A/S
Ejbydalsvej 162
2600 Glostrup
CVR: 26034108
Hjemmeside
Tømrer- og Snedkerfirma Aage Jørgensens Eftf. ApS
Sofielundsvej 62
2600 Glostrup
CVR: 28859929
Hjemmeside