Tømrertilbud i Høje-taastrup

  • Få 3 velegnede tilbud på tømrerarbejde i Høje-taastrup
  • Udfyld formularen på mindre end 7 minutter
  • Spar 35 % på en rutineret tømrer

Få 3 tilbudFå 3 tilbud fra fagexpertenFå 3 tilbud fra 3byggetilbud

Du kan spare helt op til 30 % på en tømreropgave

11. oktober 2017. Få udført professionelt tømrerarbejde - bestil 3 gratis tilbud fra kompetente og billige tømrere i Høje-Taastrup. Vores tilknyttede samarbejdspartnere har mange års erfaring i faget og har gennem tiden udført mange forskellige tømreropgaver for kunder overalt i Høje-Taastrup.
Uanset hvilken form for tømrerarbejde, du har brug for, kan vi hjælpe. Hvis du indsender din tømreropgave til os, så finder vi - gratis og uforpligtende - 3 tømrerfirmaer i Høje-Taastrup, der gerne vil byde på din opgave. Alle tilknyttede firmaer i Høje-Taastrup har stor ekspertise inden for alle slags tømreropgaver, store som små.
Kvalitet er et af vores partneres nøgleord. De er stolte af deres håndværk og går derfor ikke fra et stykke tømrerarbejde, før de selv er helt tilfredse med det. Med vores samarbejdspartnere er du derfor sikret en tømrer, der udfører sit arbejde i høj kvalitet. Få 3 Høje-Taastrup tømrertilbud nu - gratis og uforpligtende!

Udbedring af svigt i strø- eller bjælkelag

Der er ingen sikre metoder til udbedring af svigt i strø- eller bjælkelag, men der findes enkelte metoder, der kan forsøges som nødløsninger, hvor der er tale om enkelte, lokale skader. I visse tilfælde kan der opnås en acceptabel udbedring ved at strøen og brædderne trækkes tæt sammen, hvilket bedst sker med skruer.
Endelig findes der specielle skruer med groft, selvskærende gevind beregnet til udbedring af strøkonstruktioner, hvor understøtningen svigter. De skrues ned igennem strøen, hvor de laver et gevind. Ved at justere skruen kan strøen hæves. Skruen må ikke berøre rør og kabler, som kan være ført under gulvet.
Ved skader af større omfang kan udbedring kun ske ved omlægning af gulvet og opretning af underlaget. Ved gamle, massive brædder, som er sømmet oppefra, kan knirkelyde evt. fjernes ved at banke sømmene yderligere ned eller ved at skrue brædderne fast oppefra.

Den fugtige bræddeside udvider sig

Brædder, der udtørres eller opfugtes ensidigt, vil blive tværkrumme i større eller mindre omfang som følge af, at den fugtige bræddeside udvider sig (kvælder) i forhold til den tørre side. Dette udseende går normalt under betegnelsen vaskebræt. Vaskebræt forekommer både i massive og lamelopbyggede bræddegulve.
Vaskebræt optræder altid ved fugtændring af planskårne massive brædder. Lille tværkrumning kan forekomme i enkeltbrædder samt i trægulve på grund af den årstidsbetingede ændring af luftfugtigheden. Ved trægulve, som har risiko for opfugtning nedefra, kan vaskebræt undgås ved kontrol af, at underlaget er tørt inden lægningen, ved at anvende en fugtspærre.
Er der fugttransport gennem konstruktionen, eller lægges gulvet på fugtigt underlag, vil alle brædder/stave bliver tværkrumme. Vaskebræt kan også optræde, hvis gulvbrædderne er for fugtige ved lægningen, f.eks. på 12-17%.

Få 3 tilbudFå 3 tilbud fra fagexpertenFå 3 tilbud fra 3byggetilbud


Eksempler på tømrertilbud i 2630 Høje-taastrup
Verner Petersen og Søn ApS
Toftevej 7C
2630 Taastrup
CVR: 14856749
Hjemmeside
Agerbo Teknik & Miljø ApS
Snubbekorsvej 4
2630 Taastrup
CVR: 34047197
Hjemmeside
M.A.V. Entreprise ApS
Vandmestervej 28
2630 Taastrup
CVR: 33873174
Hjemmeside