Tømrertilbud i Høng

  • Få 3 solide tilbud på tømrerarbejde i Høng
  • Udfyld skemaet online på kun 7 minutter
  • Spar 15 % på en solid tømrer

Få 3 Tømrertilbud tilbudFå 3 Tømrertilbud tilbud fra fagexpertenFå 3 Tømrertilbud tilbud fra 3byggetilbud

Har du brug for en tømrer, finder vi en løsning til dig

30. november 2017. Det kan være en udfordring - måske uoverskueligt - at finde en pålidelig, dygtig og ikke mindst billig tømrer i Høng. Hvad koster en professionel tømrer egentlig? Hvilke typer af tømrerarbejde kan/vil han/hun udføre? Hvor lang tid tager det? Hvilke tømrerfirmaer kan man stole på og så videre?
Løsningen på disse problemer er dog lige her - på denne hjemmeside kan du nemlig få 3 gode og billige tilbud fra seriøse tømrere og tømrermestre i Høng - og det er både gratis og hurtigt. Du skal blot udfylde online formularen på ikke meget mere end 8 minutter med oplysninger om din tømrer opgave.
Når vi har modtaget din opgave, tjekkes den igennem og godkendes. Herefter formidler vi den videre til vores samarbejdspartnere i Høng. De 3 mest kvalificerede tømrerfirmaer får lov at byde på opgaven og kort efter modtager du tre stærke tilbud på tømrer arbejder, som du selv vælger i mellem. Så nemt er det!

Møbelplader - typer og dimensioner

Ved køb af møbelplade kan man vælge mellem to hovedtyper. Den billigste men også den mindst stabile type er bloklimede plader. Deres blindtræ består af 2-3 cm brede trælister, der ligger tæt side om side uden at være limet sammen. På begge sider er pålimet en yderfiner, som går på tværs af blindtræets årer.
Den anden og mere stabile type er lamellimet møbelplade. Her består blindtræet af ea. 5-7 mm tykke lister (lameller), der er limet sammen, jo smallere listerne er, des større er pladens stabilitet. Yderfineren er også i dette tilfælde 3 mm tyk og limet til blindtræet.
Lamellimede møbelplader kan desuden være opbygget som fem-lags plader, hvor der er limet to lag finer på hver side af blindtræet - begge på tværs af dets åreretning. Møbelplader fås i mange formater og med såvel blindtræ som finér i forskellige træsorter. De mest almindelige pladetykkelser er 12, 25, 30 og 40 mm.

Forskellige kantlister

Møbelpladens kanter kan afdækkes på flere måder alt afhængig af belægningen samt smag og behag. Belagt med laminat eller linoleum og brugt som bordplade kan man benytte forkantlister med afrundet kant, der fås i eg. teak, mahogni eller ramin. Listerne kan enten limes eller stiftes på pladen.
En anden mulighed er at anvende savskårne kantlister med lidt ekstra højde. De limes på kanterne og høvles derpå ned, så de flugter med pladens over- og underside. Til møbelplade beklædt med laminat kan man få laminat-kantlister i ruller.
Disse lister er oftest belagt på bagsiden med en varmeplastisk lim, så de er lige til at fastgøre langs pladens kanter med et strygejern. Den giver en rustbeskyttelse, der gør sømmene anvendelige til udendørs opgaver som f.eks.terrassegulve, carporte, hegn og stakitter. Desuden kan man få brun-fosfaterede vinduesøm.

Få 3 Tømrertilbud tilbudFå 3 Tømrertilbud tilbud fra fagexpertenFå 3 Tømrertilbud tilbud fra 3byggetilbud


Eksempler på tømrertilbud i 4270 Høng
Høng Tømrer og Snedkerfirma
Charlottevej 16
4270 Høng
CVR: 27571662
Hjemmeside
​TTS Entreprise V/ Theis Jacobsen​
Tranevej 30
4270 Høng
CVR: 31384249
Hjemmeside
Renida Bakkegaarden Kulby Aps
Kulbyvej 32
4270 Høng
CVR: 14887148
Hjemmeside