Tømrertilbud Hørning

  • Få 3 uforpligtende tilbud på tømrer Hørning
  • Udfyld formularen på kun fire minutter
  • Spar 10 % på en fleksibel tømrer

Få 3 Tømrertilbud tilbudFå 3 Tømrertilbud tilbud fra fagexpertenFå 3 Tømrertilbud tilbud fra 3byggetilbud

Tømrer Hørning - Vi skaffer dig 3 gratis tilbud på 2 dage

16. maj 2018. Det er nemt, gratis, hurtigt og helt uforpligtende at indhente tømrer tilbud i Hørning. Udfyld online skemamet, vent et par dage, tjek de 3 prisrigtige tilbud, og kontakt det udvalgte firma. Du skriver, vi formidler kontakten til en tømrer, der udfører dit tømrer Hørning arbejde. Så nemt er det at indhente bud.
Det kan være en udfordring at lave tømrerarbejde selv. Det er ikke alle har energi eller den nødvendige ekspertise som skal til. Vi anbefaler derfor, at du i stedet hyrer en fagmand til opgaven. At indhente gratis tilbud gennem os, kræver kun din energi og lidt af din tid. Til gengæld kan du spare op til 38 procent!
Da der er fri prisdannelse og komkurrence for tømrere i Danmark, vil du opleve, at der kan være store prisforskelle på tømrer arbejde i Hørning, og du kan derfor nemt risikere at betale for meget. Benyt dig derfor af vores gratis tjeneste for at sikre dig, at du ikke kommer til at betale for meget.

Loftkonstruktion

Loftkonstruktionen skal kunne fungere som skive og opfylde kravene til varmeisolering. luft- og damptæthed samt brandmodstand. Af hensyn til arbejdsmiljøet skal konstruktionen desuden være sikret mod nedstyrtning under udførelsen, og isoleringsarbejde over hovedhøjde skal undgås.
Skivevirkningen i loftbeklædningen udnyttes til at optage og videreføre laster fra vinden. Der vil derfor altid indgå en pladebeklædning, også når der afsluttes med en bræddebeklædning. For at sikre mod nedstyrtning, anvendes standardtaglægter til forskalling, 38x73 mm ved spærafstanden 1 m.
Centerafstanden mellem lægterne må som ved taglægter ikke overstige 460 mm. De fastgøres med 2 stk. ringede maskinsøm 3x90 mm i hvert krydsningspunkt. Eventuelle stød skal placeres under en spærfod og sømmes skråt med to søm i hver ende. lsoleringen kan oplægges så snart dampspærre og forskallingslægter er monteret.

Dampspærre

Dampspærren opsættes direkte på spærfødderne således, at forskallingens tykkelse beskytter den mod gennembrydning ved ophængning af f.eks. lamper. Dampspærren opsættes i baner, parallelle med spærene og med overlæg under spærfødderne, så samlinger kan ske på fast underlag.
Samlingen kan klemmes med lister mellem forskallingslægterne, også når der anvendes tapede samlinger, da det gør konstruktionens tæthed mindre afhængig af tapens levetid. Tykkelsen af forskallingen sikrer, at det er muligt at skrue lægter ind i siden af remmene på væggene.
Herved kan dampspærren tætnes og klemmes mod siden af remmene. Der må udføres foranstaltninger til at sikre konstruktionen mod regn, indtil taget er lagt. Ved tværgående montering af gipsplader begrænses skivestyrken, da de lange pladekanter kun kan fastgøres ved forskallingen.

Få 3 Tømrertilbud tilbudFå 3 Tømrertilbud tilbud fra fagexpertenFå 3 Tømrertilbud tilbud fra 3byggetilbud


Eksempler på tømrertilbud i 8362 Hørning

Vørstein Byg IVS
Gungdyvej 61
8362 Hørning
CVR: 35659242
Hjemmeside
JBL Murer og Tømrerfirma
Nydamsvej 18
8362 Hørning
CVR: 36927119
Hjemmeside
Tømrermester Bjarne Svenstrup Aps
Engvej 18
8362 Hørning
CVR: 87193810
Hjemmeside