Tømrertilbud i Haslev

  • Få 3 uforpligtende tilbud på tømrerarbejde i Haslev
  • Udfyld skemaet på under 2 minutter
  • Spar 10 % på en grundig tømrer

Få 3 tilbudFå 3 tilbud fra fagexpertenFå 3 tilbud fra 3byggetilbud

Spar på alle slags tømrerarbejde i Haslev og omegn

11. oktober 2017. Her på Billighaandvaerker.dk får du 3 helt gratis tilbud på tømrerarbejde. Vores net af godkendte tømrere kan klare alle tømreropgaver og de tilbyder den rigtige løsning hver gang. Lad mobiltelefonen ligge. Indhent i stedet tilbuddene på tømrerarbejde i Haslev gennem vores helt gratis service.
Vi fisker 3 friske tilbud for dig! Vores tilknyttede tømrere i Haslev kan klare alle typer af tømreropgaver. De tilbyder derfor den rigtige løsning hver gang. Få tre tømrertilbud på under 44 timer. Udfyld webskemaet online på tre-fire minutter nu! Det er billigt, enkelt og hurtigt at få tre lokale tømrertilbud fra seriøse tømrere og tømrermestre i Haslev.
Undgå useriøse firmaer men bliv kontaktet af tømrerfirmaer fra Haslev, som du trygt kan stole på. Få tilbud på for eksempel forsikringsskader, ombygninger, isolering, nyt tag, vinduer eller døre, terrasser, carporte og skure, trapper og så videre.

Et par skruetips

Skruer fremstilles i længder fra 6 til 150 mm og med tykkelser fra 2,1 til 12 min. Når man ser bort fra anvendelse af selvskærende skruer, skal der forbores et skruehul i træet. Det bør være en smule større end diameteren på skruens skaft (målt lige under hovedet).
Har skruen f.eks. en tykkelse på 4,8 mm, skal boret være 5 mm. Ved brug af skruer med fladt eller linseformet hoved, bores desuden en forsænkning med et forsænkerbor. Er skruen svær at drive gennem træet, så fald ikke for fristelsen til at give den et gok med hammeren. Det vil uundgåeligt svække samlingen.
Gnid i stedet lidt stearin eller håndsæbe på gevindet. Så glider skruen nemt det sidste stykke ind. Skruer kan købes i pakker eller i plastemballager med mindre styktal. Men da en pose med 10-20 skruer er uforholdsmæssig dyr, kan det på længere sigt oftest betale sig at købe en hel pakke.

Maskinskruer, bolte og møtrikker

Skal man samle tynde metalplader og -profiler eller skrue i hårde plastmaterialer, gøres det nemmest med selvskærende skruer, også kaldet galopskruer. De er hærdede, spidse og har er skarpt gevind, der er i stand til at skære sig ind i materialet, blot man forborer et hul med en lidt mindre diameter end skruens.
Maskinbolt, el-forzinket med sekskantet hoved samt tilhørende møtrik. Bruges til samling af metal mod metal og metal mod andre materialer. Bolten med monteret møtrik kan strammes og løsnes fra begge sider af samlingen.
Bræddebolt med møtrik, el-forzinket. Anvendes til svære trækonstruktioner og til samling af træ mod andre materialer. Det firkantede stykke under hovedet giver bolten en fast forankring i træet, så den ikke drejer rundt under fastspænding af møtrikken.

Få 3 tilbudFå 3 tilbud fra fagexpertenFå 3 tilbud fra 3byggetilbud


Eksempler på tømrertilbud i 4690 Haslev
K2 Byg Haslev ApS
Allegade 48
4690 Haslev
CVR: 31154790
Hjemmeside
Tømrermester Nicolai Gaardsøe
Terslev Overdrevsvej 2
4690 Haslev
CVR: 25599764
Hjemmeside
Tømrerfirmaet Jens Christiansen ApS
Teestrup Nedenvej 33
4690 Haslev
CVR: 11446485
Hjemmeside