Tømrertilbud i Hedehusene

  • Få 3 reelle tilbud på tømrerarbejde i Hedehusene
  • Udfyld online skemaet på ca 6 minutter
  • Spar 10 procent på en autoriseret tømrer

Få 3 Tømrertilbud tilbudFå 3 Tømrertilbud tilbud fra fagexpertenFå 3 Tømrertilbud tilbud fra 3byggetilbud

Sammenlign 3 konkrete tilbud på dit tømrerprojekt

30. november 2017. I Hedehusene står tømrere klar til at sende dig hele 3 tilbud på udførelse af tømrer arbejde, som du måske mere eller mindre selv har opgivet. Det gør de inden for rigtig kort tid, blot 48 timer. Alt det kræver af dig er, at du udfylde webformularen, her på siden. Denne service er 100% gratis.
Det samme er formidlingen til de tilknyttede tømrer firmaer. Det tager vi hverken en procentdel, eller gebyr, af. Tilbuddene kommer til dig inden for få hverdage. Der et intet skjult gebyr, det er nemlig helt gratis at udfylde og sende din opgave i udbud. Alle typer af tømrerarbejde udføres nemt og hurtigt.
Din opgave sendes til de relevante tømrere og tømrermestre i Hedehusene, vi har i vores system. Herefter kan maksimalt tre tømrere ringe dig op med henblik på flere oplysninger eller for at aflevere et knaldgodt tilbud. Du får kun tilbud fra i forvejen godkendte tømrer firmaer. Spar let op til 32 procent i Hedehusene.

Tryksvind og udvidelsestryk

Hvis et trægulv opfugtes efter lægningen, kan det få en betydelig fugtudvidelse, der kan medføre problemer. Bliver brædderne forhindret i at udvide sig, fx ved at de støder mod en søjle eller en væg, vil cellerne i træet blive presset sammen og brædderne vil blive smallere ved senere udtørring.
Dette fænomen betegnes tryksvind. Hvis kræfterne bliver for store, vil gulvet enten bule op, hvilket normalt vil ske for svømmende gulve eller det kan i værste fald skubbe væggene ud. Udbedring af skader efter fugtudvidelser består i at friskære langs de kanter, som er forhindret i at bevæge sig.
De æstetiske skader, som består af revnedannelser, er vanskelige at udbedre med godt resultat. Ved mindre skader kan en afslibning være tilstrækkelig, ellers vil det normalt være nødvendigt at lægge gulvet om. Skader pga. tryksvind ses ofte i ældre ejendomme, hvor der har været lokale vandskader.

Eksempel på udvidelsestryk

Et massivt trægulv, der er lagt med for lille eller ingen afstand til tilgrænsende vægge, vil ved længerevarende ændring i luftfugtigheden i rummet udvide sig så meget, at gulvet enten rejser sig eller presser væggene ud. Ved en ændring i luftfugtigheden på 10 % forøges træfugtigheden med ca. 2 %.
Brædderne vil herved udvide sig med gennemsnitlig 0,22 % x 2, altså ca. 0,45%. For løvtræ er elasticitetsmodulet i tværretningen i gennemsnit 800 MPa. Trykspændingen bliver derfor 0,45 % x 800 MPa = 3,6 MPa = 3,6 N/mm2. Er gulvbrædderne 22 mm tykke giver det en linjelast på væggen svarende til 3,6 N/mm2 >< 22 mm x 1000 mm/m ~ 80 kN/m, eller hvad der svarer til 80 gange den vindlast, som man normalt beregner ydervægge for.

Få 3 Tømrertilbud tilbudFå 3 Tømrertilbud tilbud fra fagexpertenFå 3 Tømrertilbud tilbud fra 3byggetilbud


Eksempler på tømrertilbud i 2640 Hedehusene
Kurt Thomassen
Solvang 25
2640 Hedehusene
CVR: 71775119
Hjemmeside
SE Byg ApS
Nyvej 15
2640 Hedehusene
CVR: 28991010
Hjemmeside
Hans Winther Rasmussen ApS
Hovedgaden 44
2640 Hedehusene
CVR: 67405218
Hjemmeside