Tømrertilbud i Hellerup

  • Få 3 billige tilbud på tømrerarbejde i Hellerup
  • Udfyld skemaet på kun 4 minutter
  • Spar 10 % på en energisk tømrer

Få 3 tilbudFå 3 tilbud fra fagexpertenFå 3 tilbud fra 3byggetilbud

Få udført tømrerarbejde til den rigtige gunstige pris

11. oktober 2017. Vi synes det skal være super hurtigt og rigtigt nemt, at finde 3 tilbud på tømrerarbejde i Hellerup. Og selvfølgelig helt gratis! Derfor har vi oprettet internetportalen Billighaandvaerker.dk. Udfyld vores nemme webformular nu og send den ind til os. Så skaffer vi dig 3 konkrete tilbud fra godkendte tømrere i Hellerup.
Vi samarbejder med professionelle tømrere og anlægstømrermestre over hele landet. Vores samarbejdspartnere er meget interesserede i at møde nye kunder og afgive konkurrencedygtige tilbud til vores brugere. Det er hurtigt, nemt og fuldstændig gratis at indhente 3 fine tømrertilbud gennem Billighaandvaerker.dk.
Der er mange opgaver i forbindelse at vedligeholde et hus i Hellerup og du skal helt sikkert afsætte mange timer til projektet, hvis du selv vil passe og pleje boligen. Især om sommeren er det næsten en umulig opgave at følge med. En anden meget nemmere løsning er at lade en fagmand gøre arbejdet!

Tagets tømmerkonstruktion

Udseendet og formen af taget på et ældre hus kan variere mellem nogle grundtyper - det almindelige sadeltag, valmtaget, mansardtaget - og så en række forskellige hybrider imellem dem. De dækningsmaterialer, man brugte frem til slutningen af 1800-tallet, fordrede tage med hældninger på 40-45 grader eller stejlere.
Jo stejlere tag, des bedre tæthed. Materialer, som især tagpappet muliggjorde tage næsten uden hældning, men det gælder stadig for alle tagtyper, at jo stejlere de er konstrueret, des bedre holder de sig tætte, rene for snavs og fri for sne og is. Samlet forlænger det tagets levetid.
Tømmerkonstruktionen, som bærer taget, tager sig naturligvis forskellig ud for de forskellige tagformer. Der er dog ikke grund til at fordybe sig i detaljer omkring det, da konstruktionsprincipperne går igen med små variationer på alle gamle huse.

Standardiserede spærkonstruktioner

Taget har en vis stejlhed, og alle tage skal modstå de samme påvirkninger fra egenvægt, snetryk og vind. l dag er spærkonstruktioner standardiserede og kan styrkeberegnes meget nøjagtigt. Tidligere var man overladt mere til tømrermesterens lærdom og erfaring, og det er da også karakteristisk for meget af det ældre tagtømmer, at det er dimensioneret med en god sikkerhedsmargin.
Desuden er tømmeret noget mere interessant at se på med sine bomkanter og variationer og smukt udførte samlinger. Sømplader har senere erstattet de fine samlinger, spærene er nogle skvattede og helt ens pinde at se på, og det virker ikke befordrende på lysten til synligt tømmer, sådan som man ofte ser på førstesalen i et gammelt hus.

Få 3 tilbudFå 3 tilbud fra fagexpertenFå 3 tilbud fra 3byggetilbud


Eksempler på tømrertilbud i 2900 Hellerup
Tømrermester Ellegaard
Tuborgvej 139
2900 Hellerup
CVR: 34928320
Hjemmeside
Tømrermester Michael Bach Sørensen
Charlottenlundvej 4
2900 Hellerup
CVR: 33952333
Hjemmeside
Handyman.dk
Svejagervej 15
2900 Hellerup
CVR: 26365252
Hjemmeside