Tømrertilbud Helsinge

  • Få 3 uforpligtende tilbud på tømrer Helsinge
  • Udfyld formularen online på kun 2 minutter
  • Spar 10 procent på en certificeret tømrer

Få 3 Tømrertilbud tilbudFå 3 Tømrertilbud tilbud fra fagexpertenFå 3 Tømrertilbud tilbud fra 3byggetilbud

Leder du efter en tømrer Helsinge? Få 3 knaldgode tilbud!

16. maj 2018. At finde en seriøs og billig tømrer i Helsinge er måske ikke altid så enkelt som du skulle tro. Ikke alle tømrerfirmaer har et godt ry, og hvad koster det egentligt at få udført tømrerarbejde, af en erfaren tømrer Helsinge? Her på Billighaandvaerker.dk kan vi hjælpe dig.
Du kan nemlig ganske gratis og uforpligtende få op til tre tilbud fra reelle tømrere i Helsinge. Det eneste du skal gøre, er at indtaste opgaven i skemaet online. Det tager kun få minutter. Husk at det ikke altid er en god idé at tage det laveste tilbud. Husk derfor at checke firmaernes anbefalinger online og kontrollér også gerne, at virksomheden ikke er helt nystartet.
En erfaren tømrer i Helsinge er naturligt nok klædt bedre på, til at udføre tømrer arbejdet for dig. Du kan frit vælge netop den tømrer eller tømrermester i Frederikssund, som bedst matcher din specifikke opgave. Husk at det er ganske gratis og du får 3 kvalitetssikrede tilbud.

Renovering af dørtrin

Et dørtrin udgør det nederste stykke af den lukkede ramme, som danner dørens karm. Tidligere var det helt almindeligt at udføre karme til mellemdøre udelukkende af fyrretræ. Hårde og mere bestandige træsorter som eg, brugtes mest ved yderdørene.
Det var også god skik ikke at træde på dørtrinene, netop for ikke at slide de bløde fyrretrin ned. Men mange dørtrin i gamle huse bevidner, at det ikke er blevet efterkommet så nøje. Trinene kan være ganske rundslidte på midten - så meget at anslaget til døren mangler på et stykke og at det trækker under døren.
Er et dørtrin så slidt, at det trænger til udskiftning, er der principielt kun én rigtig måde at gøre det på. Det er at afmontere hele karmen, forny trinstykket med en kopi, og sætte karmen tilbage på plads. l realiteten vil man dog sjældent gøre arbejdet sådan, for det griber ind i væggenes finish og kan ende med at blive omfattende.

Udskiftning af dørtrin

I stedet kan man lade karmen blive siddende og fjerne dørindfatningernes lodrette stykker forsigtigt - gerigter, kalder nogle dem - på den side af døren, hvor trinet ikke har fals. Skær evt. med en hobbykniv på begge sider af indfatningerne, så den gamle maling, tapet o.a. ikke trækkes med af.
Tag også fejelisterne af. Det slidte trin kan nu skæres igennem med en fukssvans. Pas på ikke at skære i gulvet på hver side af trinet. Læg snittet med lidt kæntring på saven, så trinstykket til den ene side let trækkes op forbi det andet.
Træk begge stykker fri af karmen, som er forbundet til trinet med sinker - sædvanligvis et par svalehale-tapper. Det kan dog også være en simpel finger-samling. Tapperne sidder tilbage på karmen, og de må skæres bort med fukssvansen. Et nyt dørtrin, tilpasset efter det gamle trins mål, stikkes ind under karmen og klodses op, gerne med stykker af krydsfiner.

Få 3 Tømrertilbud tilbudFå 3 Tømrertilbud tilbud fra fagexpertenFå 3 Tømrertilbud tilbud fra 3byggetilbud


Eksempler på tømrertilbud i 3200 Helsinge

Najo Gruppen
Kagerup Stationsvej 12
3200 Helsinge
CVR: 29896097
Hjemmeside
Satel-Byg
Bakkelandet 34
3200 Helsinge
CVR: 29988188
Hjemmeside
David og Goliat Hus- og Haveservice
Høbjergvej 22
3200 Helsinge
CVR: 16855596
Hjemmeside