Tømrertilbud i Himmerland

  • Få 3 reelle tilbud på tømrerarbejde i Himmerland
  • Udfyld skemaet online på ca 2 minutter
  • Spar 40 % på en autoriseret tømrer

Få 3 tilbudFå 3 tilbud fra fagexpertenFå 3 tilbud fra 3byggetilbud

Det er uforpligtende og gratis at indhente dine tilbud

11. oktober 2017. Vejen til det bedste og mest fordelagtige tilbud på tømrerarbejde går gennem Billighaandvaerker.dk. Vi sætter nemlig, fuldstændig gratis, tømrerprojektet i udbud for dig. Modtag 3 tilbud på tømrerarbejde i Himmerland. I løbet af 36 timer modtager du 3 favorable tilbud i din indbakke fra tømrermestre i Himmerland, der gerne vil løse din opgave.
Sådan kan du spare op til 30 procent på regningen i forhold til, hvis du selv skulle indhente tilbud på tømreropgaven hos forskellige tømrermestre. Klik på den grønne knap og udfyld formularen online på under 3 minutter allerede i dag! Jo flere detaljer du oplyser om din tømreropgave, jo mere præcise tilbud modtager du.
Du modtager kun henvendelser fra i forvejen godkendte tømrermestre i Himmerland, som er særligt udvalgt til at behandle netop din specifikke type tømreropgave. Prisen på en tømrer afhænger helt af den opgave, som skal løses. Beskriv den derfor nogenlunde detaljeret.

Trætag med kipsamling

Tagelementerne skal hvile af på væggen eller bjælken under kipsamlingen. Det sikres ved at indlægge en gennemgående rem, som dampspærren kan klemmes mod, med en krydsfinerplade med samme tykkelse, som den krydsfinerplade der klemmer dampspærren ved tagfoden og gavlen.
Væggens overside afsluttes med en bred planke. Ved at lade remmen stikke ud langs elementkanten kan man fastgøre elementet til væggen uden brug af lange skruer. Ligesom ved tagfoden indlægges der plankeskot mellem spærene, som lukker og stabiliserer elementet.
Plankestykkerne over spærene er mindst 200 mm kortere end spærafstanden. De tildannes for at give plads til montagen. Der kan eventuelt indlægges et isoleringsstop ved undersiden af plankestykkerne, men det må gøres efter at afstanden mellem elementkanterne er udfyldt med isolering.

Kipsamling og ventilation

Ventilationen kan sikres med f.eks. en tagrytter. Der indlægges en gennemgående lodret kantbjælke, som afslutter tagelementet og fører forskydning fra tagunderlaget ned til væggen. Ved undersiden skal der skabes underlag for forskallingen langs kippen, hvilket komplicerer udformningen noget.
Dampspærren klemmes mellem kantbjælken og en krydsfinerflig, der samtidig benyttes til at fastgøre tagelementet til væggen. Ved oversiden placeres plankestykker mellem lægterne, som er mindst 250 mm kortere end lægteafstanden.
Forskydning fra undergulvet overføres til gavlvæggens beklædning ved at hjørneplanken på gavlvæggen skrues op i gavlspærrets fod. Tætningen sker ved at klemme dampspærrerne mod henholdsvis oversiden af undergulvet og undersiden af spærfoden.

Få 3 tilbudFå 3 tilbud fra fagexpertenFå 3 tilbud fra 3byggetilbud


Eksempler på tømrertilbud i 9200 Himmerland
Multi-Byg A/S
K. Christensens Vej 4
9200 Aalborg SV
CVR: 10777097
Hjemmeside
M. Thomsen Støtt Aalborg A/S
Halkjærvej 19
9200 Aalborg SV
CVR: 70966719
Hjemmeside
Nowell ApS​
Merkurvej 17
9200 Aalborg SV
CVR: 25517784
Hjemmeside