Tømrertilbud i Hinnerup

  • Få 3 friske tilbud på tømrerarbejde i Hinnerup
  • Udfyld formularen online på ca 2 minutter
  • Spar 15 % på en dygtig tømrer

Få 3 Tømrertilbud tilbudFå 3 Tømrertilbud tilbud fra fagexpertenFå 3 Tømrertilbud tilbud fra 3byggetilbud

Hvordan undgår jeg at betale for meget for en tømrer?

30. november 2017. I vores netværk af tømrere i Hinnerup finder du nemt en dygtig og kompetent samarbejdspartner, uanset om det drejer sig udførelse af privat, firma eller offentligt tømrer arbejde. Tømrerfirmaerne i Hinnerup påtager sig alle former for forefaldene tømrer arbejde - til en god konkurrencedygtig pris.
Opgaverne kan spænde over mange forskellige typer tømrerarbejde ved for eks. villaer, garage, sommerhus, børnehaver, virksomheder, plejehjem og skoler - Uanset størrelse er alle tømrer opgaver i Hinnerup lige velkomne. Og det tager under 3 minutter at oprette din opgave i vores nemme webformular.
Hvis du har andre typer håndværksopgaver i Hinnerup, du gerne vil have 3 tilbud på, så findes hele listen på kontaktsiden. Det kan være alt lige fra en maler, en murer, en isolatør, en fotograf, en advokat, en anlægsgartner, en blikkenslager, en flyttemand eller måske en gulvafsliber.

Lodret rem

Ved pladsbyggede vægge kan remmen med fordel placeres lodret, idet der skrammes ud for den i stolperne. Herved fås en kontinuert bjælke, der kan spænde over ret store åbninger. og som simpelt kan fastgøres til stolperne.
Hvis vindbrættet mellem spærene udføres af krydsfiner (med samme tykkelse som vindspærren på ydervæggen), kan det bruges til at forankre spærene til ydervæggens stolper, idet vindbrættet fastgøres dels til remmen, dels til lægtestykker fastgjort til spærsiderne. Lægtestykkerne kan eventuelt erstattes af vinkelbeslag.
Skivevirkningen i ydervæggen vil sikre, at vindsuget kan føres hen til væggens lodrette forankringer. Skråafstivningen af tagfladen kan ske som vist i TRÆ 52, når tilslutningen til facaden sker ved at indlægge vandrette plankestykker ved vægoversiden i fagene nærmest forankringen.

Skråafstivningens last

Plankeskottet der skal optage skråafstivningens last i facadens retning, forbindes til plankestykker, indlagt ved væggens overside. Da spærafstanden er større end stolpeafstanden, må der normalt indlægges plankestykker i 2 fag. Plankestykkerne fastgøres fra begge sider og fastholder dermed samtidig stolpesystemet i hele væggen mod vridning.
Fastgørelsen kan ske som angivet i TRÆ 52, blot der anvendes vinklede hulplader, der sømmes til plankestykkernes overside. Den lodrette forankring af spæret til fundamentet i TRÆ 52 kan ved træskeletvægge erstattes af en forankring til den lodrette rem med f.eks. et åsebeslag eller et stykke vredet trækbånd.
Det skal kontrolleres, at remmen kan overføre det lodrette træk til stolperne, hvorfra væggens skivevirkning fører lasten hen til dens forankringer. Man kan eventuelt anvende tyndpladestål i de hårdest belastede samlinger.

Få 3 Tømrertilbud tilbudFå 3 Tømrertilbud tilbud fra fagexpertenFå 3 Tømrertilbud tilbud fra 3byggetilbud


Eksempler på tømrertilbud i 8382 Hinnerup
Tømmerfirmaet Mads Bisgaard ApS
Tybjergvej 14
8382 Hinnerup
CVR: 34687765
Hjemmeside
Tømrer Johannes ApS
Kløvervej 3
8382 Hinnerup
CVR: 35515275
Hjemmeside
Tømrermester John Jensen ApS
Samsøvej 16
8382 Hinnerup
CVR: 25510615
Hjemmeside