Tømrertilbud i Hjørring

  • Få 3 favorable tilbud på tømrerarbejde i Hjørring
  • Udfyld formularen online på under 5 minutter
  • Spar 35 pct på en pålidelig tømrer

Få 3 tilbudFå 3 tilbud fra fagexpertenFå 3 tilbud fra 3byggetilbud

Vi finder den bedste tømrer til din opgave

11. oktober 2017. Udfyld kontaktformularen på mindre end 8 minutter og fortæl, hvad det er du har behov for at få lavet i Hjørring. Skriv gerne detaljeret så tømrerne får det bedste udgangspunkt til at byde på din tømreropgave. Maksimalt 3 godkendte tømrere fra Hjørring får lov at byde på opgaven.
Jo bedre din tømreropgave er forklaret, jo bedre og mere præcise tømrertilbud får du. Bemærk - det er fuldstændig gratis og uforpligtende for dig at indsende en opgave om tømrerarbejde. Her på Billighaandvaerker.dk er vi nemlig eksperter i at distribuere tømreropgaver mellem private og tømrere i Hjørring.
Det kan tage mange telefonopringninger, at finde den bedste tømrer og den bedste pris på din tømreropgave. Her hos os kan du gratis indhente 3 tilbud - du skal bare beskrive tømrerprojektet i Hjørring. Vi tilbyder at sætte dig i forbindelse med de bedste og billigste tømrere på Hjørring egnen.

Tagpap og trætage

Ved tagdækning af tagpap indfældes sternen en langsgående lægte i spærenden, som understøtter både sternbræt og tagunderlag. Rendejernene kan fræses ned i tagunderlaget eller understøttes på lægten ved sternen og en yderligere planke.
Undtagen ved meget små gavludhæng skal udhænget understøttes af stiklægter, der spænder fra det sidste normalspær via gavlspæret til udhængsspæret. Ved gitterspær skrammes der ud i gavlspæret for stiklægterne. Der ma ikke skrammes ud i normalspærret, så stiklægterne må skråsømmes eller fastgøres med beslag til siden.
Ved bjælkespær med isolering skal det sikres at stiklægter ikke blokerer ventilationen. Når tagunderlaget benyttes til afstivning af tagfladen skal lasten føres fra træpladen til vindbrættet. Ved bjælkespær kan der enkelt indlægges en stringer i påforingslaget, lige uden for vindbrættet.

Tagpap og gitterspær

Ved gitterspær kan man, hvis højden af udhænget tillader det, skramme en stringer ned i spærhovedet. Alternativt må der indlægges plankestykker mellem spærene, som kan afstive pladekanten, men ikke fordele kræfterne. Det vil normalt være tilstrækkeligt for gitterspær, da en stor del af vindlasten mod gavlene optages af loftskiven.
Ved synlige spærender placeres undersidebeklædningen på oversiden af spærhovedet. Udformningen afhænger noget af, om spærene har påføring på oversiden eller ej. Bjælkespær og hanebåndsspær har påforing for at sikre ventilationen over isoleringen.
Ventilationen af tagrummet sker gennem en 20 mm høj spalte mellem facadebeklædningen og undersidebeklædningen. Sikring mod insekter og fygesne kan ske med en netrulle. Ved lodret beklædning må der anvendes et net, som fastgøres til vindbrættet før facadebeklædningen opsættes.

Få 3 tilbudFå 3 tilbud fra fagexpertenFå 3 tilbud fra 3byggetilbud


Eksempler på tømrertilbud i 9800 Hjørring
Hvidsted Tømrer- og Snedkerforretning I/S
Sæbyvej 605
9800 Hjørring
CVR: 10375932
Hjemmeside
Viggo Jensens Eftf.
Leddet 4
9800 Hjørring
CVR: 16194476
Hjemmeside
Tømrermester Frederik K. Simonsen
Aastrupvej 582 A
9800 Hjørring
CVR: 35507604
Hjemmeside