Tømrertilbud Hobro

  • Få 3 lokale tilbud på tømrer Hobro
  • Udfyld skemaet på mindre end 8 minutter
  • Spar 40 pct på en troværdig tømrer

Få 3 Tømrertilbud tilbudFå 3 Tømrertilbud tilbud fra fagexpertenFå 3 Tømrertilbud tilbud fra 3byggetilbud

Tømrer Hobro - Indsend opgave og modtag 3 tilbud

16. maj 2018. Tømrerarbejde i Hobro? Det er gratis at indhente 3 gratis tilbud fra interesserede tømrere. Vi finder en super go' pris på det tømrer arbejde du skal have udført! Spar mindst 27 procent! Vores gratis tilbudsside er den suverænt hurtigste måde at få gode tilbud i Hobro på alle typer af tømrer arbejde.
Få gratis 3 konkurrencedygtige tilbud på din tømrer opgave fra lokale tømrer Hobro firmaer. Når du har et tømrerprojekt du skal have udført, skal du altid sørge for at få mere end ét tilbud på opgaven. Det anbefaler vi da de enkelte tømrere kan have spærkt varierende priser på forskellige tømrer opgaver.
Indsend dine tømrer ønsker på kun 6 minutter via onlineformularen til os. Så matcher vi din opgave med det netværk af tømrerfirmaer i Hobro, som Billighaandvaerker.dk samarbejder med. Maksimalt 3 fleksible og billige tømrere får herefter lov at byde på din opgave. De kontakter dig selv med deres gode tilbud.

Træhuse og lyddæmpning

Bjælkelaget består af et antal bjælker, der normalt er 45 eller 70 mm brede og 170-295 mm høje. Afstanden er normalt 400-600 mm. Det vil ofte være nedbøjningskravene frem for styrkekravene, der er afgørende for bjælkedimensionerne.
Undersiden beklædes med et eller to lag gipsplade og forudsættes her fastgjort enten til forskallingsbrædder eller til særlige akustikprofiler. Akustikprofilerne er fjedrende stålprofiler, der kun fastgøres i den ene side og som samtidig fungerer som forskalling.
På oversiden anvendes et gennemgående undergulv af spånplade eller krydsfiner som dels kan sikre skivevirkning og dels danner underlag for gulvopbygningen i de enkelte rum. I byggefasen er det en fordel at undergulvet er af krydsfiner frem for spånplade, da krydsfineren bedre kan tåle fugtpåvirkning uden varig skade.

Trinlyddæmpende lag

Gulvet kan afsluttes med forskellige kombinationer af trinlyddæmpende lag, tunge lag og gulvbelægning. Som trinlyddæmpende lag kan man f.eks. anvende 12 mm blød træfiberplade med densitet ca. 250 kg/m3. Med to lag gipsplade på loftet og isolering i hele bjælkehøjden kan man forvente en luftlydisolation på ca. 50 dB.
Hvis der anvendes akustikprofiler til loftet, vil både luft- og trinlydisolationen kunne forbedres med mere end 5 dB. For at opfylde lydkravene til boligadskillende etageadskillelser er det nødvendigt at forbedre egenskaberne.
Specielt skal der være fokus på at opfylde de supplerende krav for at opnå tilstrækkelig lydisolation også i den lave del af frekvensområdet. Blandt de tiltag der kan anvendes er: Høje bjælker, der dels giver stor stivhed til gavn for trinlydniveauet, dels giver stor afstand mellem loftbeklædning og undergulv til gavn for luftlydisolationen.

Få 3 Tømrertilbud tilbudFå 3 Tømrertilbud tilbud fra fagexpertenFå 3 Tømrertilbud tilbud fra 3byggetilbud


Eksempler på tømrertilbud i 9500 Hobro

Klejtrup Tømrer- og Snedkerforretning ApS
Herredsvejen 184, Hærup
9500 Hobro
CVR: 27907407
Hjemmeside
Byggefirma Ole Grønlund A/S
Frisdalsvej 18
9500 Hobro
CVR: 15837195
Hjemmeside
Hobro Tømrer & Snedkerforretning P/S
Fynsvej 1
9500 Hobro
CVR: 34898189
Hjemmeside