Tømrertilbud i Hornbæk

  • Få 3 skarpe tilbud på tømrerarbejde i Hornbæk
  • Udfyld formularen online på mindre end 3 minutter
  • Spar 30 pct på en faguddannet tømrer

Få 3 tilbudFå 3 tilbud fra fagexpertenFå 3 tilbud fra 3byggetilbud

Vores tilknyttede fagmænd regner på 3 gode tilbud for dig

11. oktober 2017. Står du lige og mangler en tømrer i Hornbæk til nogen omfattende og besværligt tømrerarbejde? Eller skal du bare have udskiftet et par planker i plankeværket? Hvordan finder man så en både pålidelig og billigt tømrer i Hornbæk? Vi tilbyder at finde den rigtige tømrer i Hornbæk til præcis din tømreropgave.
I vores store landsdækkende netværk har vi en lang række dygtige tømrerfirmaer. Derfor kan vi altid matche din opgave med den helt rigtige tømrer i Hornbæk. Det er vigtigt, at du får kontakt med en fagmand, som kan sit kram. Vores samarbejdspartnere består udelukkende af erfarne, professionelle teams.
De er i stand til at udtænke effektive løsninger på tømrerarbejdet og tilpasser løsningerne til dine ønsker i Hornbæk. Du kan forvente, at det nøje planlagte tømrerarbejde udføres effektivt efter det, der er aftalt. Tømrermestrene har det rigtige udstyr og de rigtige maskiner til at udføre alle typer tømrerarbejde.

Renovering af drædøre

Har man et værksted med et et stort fritstående arbejdsbord, kan man afmontere hængsler og dørgreb fra en lidt træt dør, og lægge den på bordet. Ved at fastspænde kraftige klodser på arbejdsbordet ved dørens hjørner med skruetvinger, kan døren oprettes til sin tidligere rektangulære facon.
Solide kiler, der over nogle timer eller dage drives ind mellem klodser og dørkanter, vil tvinge dørens form på plads. Kontrollér med en lang tømrervinkel. Man kan også sammenflikke en spændeanordning, som kan bruges på døren, mens den sidder på sin plads i karmen.
Den kan bestå af et par stykker jernblik, der er formet og bukket, så de kan gribe om to af dørens hjørner. På begge sider af døren, skal blikstykkerne kunne forbindes med kraftig metaltråd og et par bardunstrammere. Undersøg allerførst, om hængslerne skulle være løse, og spænd dem fast om nødvendigt.

Brug af døropretter

Døropretteren anbringes fra hjørnet over hængslerne til det diagonalt modsatte hjørne forneden. Med nøgler spændes der på bardunstrammerne på begge sider, så dørens hjørner trækkes mod hinanden. Processen må ikke ske for hurtigt. Lad den strække sig over nogle timer, hvor der spændes lidt ad gangen med mellemrum.
Efter nogen tid vil døren antage sine oprindelige vinkler. Uanset metoden, man vælgermå alle dørrammens tapsamlinger låses på ny. Det gøres ved at bore gennem dørrammen og tappen med et 10 mm træbor. Bor næsten gennem døren, men lad boret stoppe 5 mm før udgang på modsatte side ved hjælp af et dybdestop.
Bor to huller med lidt afstand i hver tapsamling, og isæt bøgedyvler med lidt pva-lim på. Afskær til sidst dyvlerne med en fin listesav - tag det sidste af dem med et meget skarpt stemmejern, og slib dem i niveau med en pudseklods. Nu kan de spartles og døren males.

Få 3 tilbudFå 3 tilbud fra fagexpertenFå 3 tilbud fra 3byggetilbud


Eksempler på tømrertilbud i 3100 Hornbæk
Frederik Billesø
Engholmvej 10
3100 Hornbæk
CVR: 32219454
Hjemmeside
Tømrer- og Snedkerfirmaet Fritzen
Ole Piis Vej 1B
3100 Hornbæk
CVR: 28509855
Hjemmeside
3 - BYG ApS
Hornebyvej 66
3100 Hornbæk
CVR: 30588851
Hjemmeside