Tømrertilbud i Ikast-brande

  • Få 3 aktuelle tilbud på tømrerarbejde i Ikast-brande
  • Udfyld formularen på under 6 minutter
  • Spar 15 procent på en faglærd tømrer

Få 3 tilbudFå 3 tilbud fra fagexpertenFå 3 tilbud fra 3byggetilbud

Benyt dig af vores årelange ekspertise på Billighaandvaerker.dk

11. oktober 2017. Benyt den hurtige løsning og indhent 3 gratis tømrertilbud nu! Når vi har modtaget din tømreropgave og den er gennemgået, bliver den sendt ud til de tømrermestre i Ikast-Brande kommune, som egner sig bedst til netop din type opgave. De modtager herefter dit telefonnummer og mailadresse, så de kan kontakte dig.
En dygtig tømrermester kan påtage sig det mere indviklede tømrerarbejde mens en almindelig tømrer påtager sig de noget mere enkle jobs. En tømrer fra Ikast-Brande kommune er som navnet siger en person, som er ansvarlig for almindelige tømreropgaver, gerne sammen med en tømrermester eller svend.
Han har ansvaret for alle de forholdsvis nemme opgaver på et byggeri. Tømrermesteren er faguddannet og autoriseret, og har det overordnede ansvar på opgaven. Du vil være i gode hænder hos vores samarbejdspartnere i Ikast-Brande kommune uanset hvilken tømreropgave, du ønsker at få udført.

Yderdøre - Massive stolper og udvendig bæring

Kantisoleringen i døråbningen kan ikke være tykkere end 70 mm når bundstykke og gulvbrædder skal kunne spænde over den. Er isoleringen tykkere under væggene kan soklen støbes tykkere i dørhullet, så indersiden af isoleringen bliver plan.
Ved stor isoleringstykkelse er det ikke hensigtsmæssigt at indersiden af sokkelisoleringen i dørhullet flugter med indersiden af sokkelisoleringen under ydervæggen. Da de to membraner skal tætnes ved enden af sokkelisoleringen, indlægges der en krydsfinerplade, som kan fastgøres i enden af vægelementets kantlægte.
Ved indvendig bæring må soklen rykkes ud i døråbningen, da døren ikke kan monteres over den udvendige isolering langs soklen. For at minimere kuldebroen og samtidig kunne optage tolerancer, bør der være 30 mm afstand mellem enderne af blokkene.

Sammensatte stolper og indvendig bæring

Ved tynd gulvbelægning skal udkragningen af dørens bundstykke og gulvbelægningen kunne spænde over kantisoleringen, der derfor højst bør være 70 mm tyk i dørhullet. Med sokkel af 150 mm letklinkerblokke og stolpebredder på op til 220 mm kan tykkelsen være som langs ydervæggen.
For enden af blokkene under ydervæggen opsættes en klods hård isolering, der fungerer som underlag for tætning mellem membraner. Fodremmen krages ud over blokkene, så enden flugter med elementenden.

Få 3 tilbudFå 3 tilbud fra fagexpertenFå 3 tilbud fra 3byggetilbud


Eksempler på tømrertilbud i 7430 Ikast-brande
Tømrerkompagniet Aps
Marienlunds Alle 2 B
7430 Ikast
CVR: 31593492
Hjemmeside
PT-Nybyg
Østergade 53 A
7430 Ikast
CVR: 14648275
Hjemmeside
Isenvad Tømrerfirma
Tyvkærvej 33
7430 Ikast
CVR: 37839841
Hjemmeside