Tømrertilbud i Jyllinge

  • Få 3 favorable tilbud på tømrerarbejde i Jyllinge
  • Udfyld formularen på kun 3 minutter
  • Spar 15 pct på en velegnet tømrer

Få 3 Tømrertilbud tilbudFå 3 Tømrertilbud tilbud fra fagexpertenFå 3 Tømrertilbud tilbud fra 3byggetilbud

Spar 19% eller mere på veludført tømrerarbejde

30. november 2017. Vores tilknyttede tømrere og tømrermestre i Jyllinge giver gerne deres bud på tømrer arbejde over hele Sjælland. Du opretter dit udbud helt gratis hos os! Tømrerne er i konkurrence om at vinde din tømrer opgave. Derfor er du sikker på, at få nogle meget attraktive tilbud på udførelsen af dit tømrerarbejde.
Brug nogle minutter i online skemaet på at fortælle, hvad det er for opgaver, du har brug for at få løst i din bolig i Jyllinge. Beskriv gerne opgaverne detaljeret. På den måde kan vi bedre hjælpe dig og nemmere identificere de helt rigtige tømrere til at kontakte dig med tilbud på opgaven.
Vores tjeneste er 100 procent gratis og uforpligtende - enklere bliver det ikke. Det er muligt at spare op til 34 procent i forhold til den pris, du kunne opnå, hvis du selv skulle ud og indhente priser hos forskellige tømrere i Jyllinge. Indtast din tømrer opgave og få to-tre skræddersyede tilbud på tømrerarbejdet nu!

Profilbrædder

Til facader og hegn benyttes ofte almindelige brædder, enten ru eller høvlede. Er den udvendige beklædning vandret, skal brædderne altid monteres, så vandet kan løbe af dem. Til det brug fås flere typer profilerede brædder. På indvendige vægge og lofter anvendes altid profilerede brædder.
Dels fordi de er nemme at montere, dels fordi man opnår en levende og dekorativ overflade. Profilbrædder fås i forskellig udførelse. Brædderne har en fer på den ene side og en not på den anden. Når feren på et bræt skydes ind i noten på nabobrættet, dannes en profil eller grøft i beklædningens forside.
Profilen kan have lige eller skrå sider. Den kan være udvidet med en vulst eller have buet bund. Brættets glatte forside, der går fra profil til profil, betegnes som platten. Bredden af brættets bagside, dets byggemål, bruges til at beregne hvor mange brædder, der medgår til en beklædning.

Lagertørre profilbrædder

Almindeligvis leveres profilbrædder lagertørre. I så fald er de for fugtige til umiddelbart at sætte op, og bør tages hjem i god tid, så de kan tørre. Det bør helst ske i det rum, hvor træet skal bruges, så det kan tilpasse sig den omgivende luftfugtighed.
Under tørringen, der bør strække sig over ca. 3 uger, sker et naturligt svind i brædderne inden opsætningen. Profilbrædder kan også fås ovntørrede, hvor deres fugtighed er nedbragt til 8-12%, så man kan foretage opsætningen med det samme.
Gemmer man ovntørrede brædder, skal de opbevares inden døre for ikke igen at blive opfugtet. Vær opmærksom på, at der stilles en række krav til profilbrædders kvalitet, udformning og dimensioner ved beklædning af boligens lofter og vægge.

Få 3 Tømrertilbud tilbudFå 3 Tømrertilbud tilbud fra fagexpertenFå 3 Tømrertilbud tilbud fra 3byggetilbud


Eksempler på tømrertilbud i 4040 Jyllinge
Snedkermester Mick Kjøller Andersen ApS
Spraglehøjvej 2
4040 Jyllinge
CVR: 25160827
Hjemmeside
H.P. Larsen A/S
Skibsvej 33
4040 Jyllinge
CVR: 37287369
Hjemmeside
Multi-Tømreren ApS
Dortheavej 12
4040 Jyllinge
CVR: 31166705
Hjemmeside