Tømrertilbud i København

  • Få 3 konkrete tilbud på tømrerarbejde i København
  • Udfyld online skemaet på bare 5 minutter
  • Spar 25 pct på en fleksibel tømrer

Få 3 tilbudFå 3 tilbud fra fagexpertenFå 3 tilbud fra 3byggetilbud

Indhent 3 tilbud på fx nye døre og vinduer eller et trægulv

11. oktober 2017. Bedste pris på tømrerarbejde i Danmarks hovedstad: København. Udbyd din opgave på tømrerarbejde helt gratis; så får du 3 solide og billige tilbud fra lokale tømrere i København. Vores samarbejdspartnere udfører alle typer af opgaver indenfor professionelt tømrerarbejde.
Billighaandvaerker.dk er en online tilbudsportal, som har specialiseret sig i at formidle tømreropgaver for såvel private som erhverv. Sammen med vores netværk af hundredevis af tømrere landet over, har vi gennem årene hjulpet mange danskere med at finde den helt rette tømrer til deres tømrerprojekter.
På baggrund af det udfyldte kontaktskema indhenter vi tilbud fra lokale tømrere i København, som matcher dine behov og kriterier bedst muligt. Vores store net af tilknyttede samarbejdspartnere i netop København muliggør, at vi nent kan finde tre effektive og dygtige tømrere til lige præcis din unikke tømreropgave.

Et gulvs planhed

Krav til planhed er nødvendige for at sikre, at møbler kan anbringes uden at de vipper. For trægulve i nybyggeri anvendes normalt tolerancer på plus/minus 2 mm på 2 m og plus/minus 0,6 min på 0,25 m. Der kan kræves, at gulve i naborum skal ligge i samme kote, f.eks. fordi der er døråbning imellem rummene eller fordi der skal kunne anvendes flytbare skillevægge.
I så fald skal det angives i udbudsmaterialet og kotemærker til brug for gulventreprenøren skal afsættes i alle rum. For at opnå et plant gulv må der ofte ske afretning f.eks. af pilhøjden på betonelementer. En sådan afretning kan være særdeles bekostelig, hvis den skal resultere i et gulv, som ikke alene er plant, men også helt vandret. l mange tilfælde accepteres det derfor, at et gulv ikke er helt vandret, blot må gulvet ikke blive ubrugeligt f.eks. må reoler ikke hælde overdrevent, når de stilles på gulvet.

Måling af et gulvs planhed

Som eksempel kan nævnes, at gulve i ældre ejendomme ofte har fald på 1 procent eller mere, uden at de af den grund betragtes som ubrugelige. Der er altså god mening i at vurdere, om afretning af en pilhøjde skal ske til planhed alene, dvs. med en mindre, specificeret største hældning, eller om afretning skal ske til både planhed og vandrethed.
Det skal angives i udbudsmaterialet, hvad der ønskes. Det bør aftales i forvejen. om der kan accepteres større tolerancer end ovenfor nævnte. Gulves planhed bestemmes normalt ved hjælp af et retholt, f.eks. i form af en aluminiumsskinne eller et vaterpas.
Der anvendes et retholt med ben, hvis højde skal svare til den tolerance der kræves for gulvet. Benene bevirker. at retholtet hæves over eventuelle forhøjninger, som ligger indenfor det fastsatte tolerancekrav. Bliver forhøjningerne større, vil retholtets ben løftes fra overfladen.

Få 3 tilbudFå 3 tilbud fra fagexpertenFå 3 tilbud fra 3byggetilbud


Eksempler på tømrertilbud i 2400 København
Moos A/S
Lærkevej 15 E
2400 København NV
CVR: 31251745
Hjemmeside
Wood Entreprise ApS
Ørnevej 69
2400 København NV
CVR: 27716962
Hjemmeside
Murerfirmaet P Winther Jespersen
Hejrevej 5
2400 København NV
CVR: 14813748
Hjemmeside