Tømrertilbud Kalundborg

  • Få 3 favorable tilbud på tømrer Kalundborg
  • Udfyld skemaet online på under fem minutter
  • Spar 40 % på en kompetent tømrer

Få 3 Tømrertilbud tilbudFå 3 Tømrertilbud tilbud fra fagexpertenFå 3 Tømrertilbud tilbud fra 3byggetilbud

Tømrer Kalundborg - Tømrermestre giver 3 gratis tilbud

16. maj 2018. 3 gratis tilbud til dig i Kalundborg, fra professionelle tømrere og tømrermesterfirmaer, får du lige her. Vi finder gratis tilbuddene, når du har skrevet lidt om, hvad det er du ønsker at få udført i din bolig i Kalundborg. Tømrer forretningerne har stor erfaring med alle former for tømrerarbejde lige fra det nemme til det svære.
Hader du også tømrerarbejde med sorte fingre og ondt i ryggen? Løsningen er en rutineret billig tømrer ​og ham finder du nemt, hvis du indsender din tømrer Kalundborg opgave til os. Vores samarbejdspartnere tilpasser tilbuddet præcist til dine behov.
Du kan forvente, at det nøje planlagte tømrerarbejde udføres effektivt efter de vilkår og betingelser, der er aftalt. Få gratis 3 tilbud på dit tømrer arbejde i Kalundborg og spar både tid, kræfter og penge. En tømrer er meget billigere end du tror - du bliver overrasket over, hvor billigt det egentligt er. Indsend din tømrer opgave og få 3 fantastiske tilbud!

Søm til ethvert formål

1. Grønne riflede gipspladesøm med stor udtrækningskraft og overfladebehandling mod rustgennemslag. Benyttes til fastgøring af gipsplader, hvor sømmets specielle hoved letter den efterfølgende spartling
2. Varmforzinkede gipspladesøm med speciel profilering, der giver stor udtrækningskraft. Overfladebehandlingen yder særlig stor rustbeskyttelse.
3. Runde, blanke messingsøm med halvrundt hoved. Benyttes bl.a. til lister omkring vinduer samt til dekorative formål.
4. Klippede søm med blå overflade, der virker camouflerende. Anvendes på steder, hvor det er nødvendigt at montere sømmet med et let tryk.
5. Blå kamsøm, hvor farven virker camouflerende. Bruges til møbelpolstring og andre opgaver, hvor der er behov for et lille søm med stort hoved.
6. Runde papsøm med meget stort hoved. Varmforzinkede for god rustbeskyttelse. Anvendes til fastgøring af tagpap og porøse plader.

Flere søm til ethvert formål

7. Træbetonsøm, firkantede, varmforzinkede og med stort pånittet hoved, der giver en god bæreevne. Bruges til opsætning af træbetonplader og andre porøse materialer.
8. Hærdede blå stålsøm med slebet spids og linsehoved. Benyttes til fastgøring og ophængning af f.eks. billeder i hårde materialer som beton og murværk.
9. Hærdede blå stålsøm med messinghoved og slebet spids. Til montering af billeder og dekorationer på vægge.
10. Entreprenørsøm, blanke. Det inderste hoved sikrer fast forankring i forskallingsbrædder, og det yderste hoved letter senere udtrækning. Anvendes til opsætning af forskallinger, der siden hen skal skilles ad.
11. Polstersøm med stort glat eller hammerslået hoved. Fås med overflade af messing og bronze. Anvendes som pyntesøm ved møbelpolstring.
12. Guldnålestifter, blanke. Bruges til usynlig sømning af lister. Fås kun i 31 mm længde og 0,9 mm tykkelse.

Få 3 Tømrertilbud tilbudFå 3 Tømrertilbud tilbud fra fagexpertenFå 3 Tømrertilbud tilbud fra 3byggetilbud


Eksempler på tømrertilbud i 4400 Kalundborg

Houg Tømrer- og snedkerfirma ApS
Holbækvej 5A
4400 Kalundborg
CVR: 27183425
Hjemmeside
Tømrer- og Snedkerfirma Boye Andersen
Strandvænget 7
4400 Kalundborg
CVR: 26265185
Hjemmeside
Tømrerværkstedet.dk Aps
Rendsborgparken 1
4400 Kalundborg
CVR: 28318901
Hjemmeside