Tømrertilbud Kerteminde

  • Få 3 stærke tilbud på tømrer Kerteminde
  • Udfyld online formularen på under syv minutter
  • Spar 35 pct på en autoriseret tømrer

Få 3 Tømrertilbud tilbudFå 3 Tømrertilbud tilbud fra fagexpertenFå 3 Tømrertilbud tilbud fra 3byggetilbud

Modtag 3 tømrer Kerteminde tilbud fra tømrerfirmaer

16. maj 2018. Indtast din Kerteminde tømrer opgave i webskemaet på mindre end 5 minutter. Vi videresender gratis din projektbeskrivelse, så du lynhurtigt kan gennemse 3 tilbud, givet af vores tilknyttede samarbejdspartnere, bestående af tømrere og tømrermestre i Kerteminde. Vi samarbejder kun med professionelle fagfolk.
Vi indhenter gratis 3 tømrer tilbud til dig fra dygtige og billige tømrer Kerteminde firmaer. Normalt ringer man kun til en tømrer, hvis det er virkelig nødvendigt. For tømrere i Kerteminde koster kassen! Sådan var det tidligere men det er slet ikke tilfældet i dag. Du vil blive overrasket over, hvor billigt det er.
Tømrerne ved, at de er oppe mod andre lokale tømrere om din tømrer opgave, så de udarbejder derfor et særlig godt og attraktivt tilbud på tømrerarbejdet til dig. Vores net af samarbejdspartnere omfatter mange hundrede tømrere og tømrermestre landet over. Opret din Kerteminde tømrer opgave i webskemaet nu!

Hængsler og beslag til møbler

Møbler leveret i flade pakker som samlesæt er mere reglen end undtagelsen. når man handler ind i de store varehuse. Udover et væld af løse byggeelementer indeholder emballagerne diverse poser med skruer, beslag og brugsanvisninger. Resten er op til køberens fingerfærdighed og tålmodighed.
Denne form for møbelkultur har medvirket til fremstillingen af en masse nye møbelbeslag, der er praktiske og nemme at anvende - også når man som hjemmehåndværker vil lave sine egne møbler eller reparere de gamle. Der er utrolig mange møbelhængsler og -beslag at vælge mellem.
Desuden kan mange af dem fås i forskellige materialer som galvaniseret stål, messing, forkromet metal og med malet overflade. Kanthængslet er vel nok den mest udbredte og enkle type hængsel. Det benyttes til såvel døre som vinduer - og i mindre dimensioner som møbelhængsler på skabe, vitriner, klapborde og vipbare hylder.

Backflaps og pianohængsler

Backflap er fællesbetegnelsen for en type kanthængsler, der er særlig brede i forhold til højden. De benyttes, hvor hængselbladene skal skrues fast på begge flader af træet og ikke på kanten. Pianohængslet eller stanghængslet er et særlig langt kanthængsel.
De fås op til 3,5 meter lange og kan saves over i ønskede længder. Pianohængslet er velegnet, hvor man har brug for en stabil forbindelse til særlig spinkle låger og døre. På koblingshængslet skal det store hængselblad nedfældes i skabskanten. Når lågen derefter lukkes, vil det lille hængselblad gå i indgreb med udsparringen.
Plastkraver med flige eller ben skrues på spidsen af en træskrue og skydes gennem hullet. Når skruen strammes til, udvider fligene sig og spænder mod pladens bagside. Bøsningerne fås til pladetykkelser fra 3 mm til 26 mm.

Få 3 Tømrertilbud tilbudFå 3 Tømrertilbud tilbud fra fagexpertenFå 3 Tømrertilbud tilbud fra 3byggetilbud


Eksempler på tømrertilbud i 5300 Kerteminde

TotalHouse
Lange Gyde 191
5300 Kerteminde
CVR: 18810840
Hjemmeside
Triers Tømrer & Snedker ApS
Kohaven 21​
5300 Kerteminde
CVR: 27930131
Hjemmeside
Klokkers Tømrerforretning A/S
Degnehøjvej 14
5300 Kerteminde
CVR: 26093554
Hjemmeside