Tømrertilbud i Lyngby

  • Få 3 skræddersyede tilbud på tømrerarbejde i Lyngby
  • Udfyld web formularen på kun 2 minutter
  • Spar 30 % på en lokal tømrer

Få 3 Tømrertilbud tilbudFå 3 Tømrertilbud tilbud fra fagexpertenFå 3 Tømrertilbud tilbud fra 3byggetilbud

Alle opgaver udføres f. eks. modernisering af køkken og bad

30. november 2017. Tømrerforretningerne fra Lyngby byder på din opgave inden for alle former for tømrer arbejde. Det foregår således, at du udfylder webformularen online med, hvad det er, du skal have lavet i dit hus. Herefter afgiver 3 forhåndsgodkendte tømrere fra Lyngby tilbud på den opgave, der skal løses. Så nemt er det.
Vores kompetente samarbejdspartnere løser både almindelige tømrer opgaver og mere specielle opgaver. Uanset typen af din tømrer opgave, vil vi påtage os at finde 3 kompetente og billige tømrere i Lyngby til dig. Vi kan trække på et stort netværk af tømrere og tømrermestre over hele Nordsjælland, der gerne kører en tur til Lyngby.
Vores samarbejdspartnere har alt i redskaber, værktøj og maskiner. Så de er klædt rigtig godt på, til at udføre alle slags tømrer opgaver i Lyngby - store som små. Indsend din tømreropgave i dag og få 3 gratis solide tilbud i løbet af få dage!

Vinduer og døre

Ved at holde husets vinduer og døre i god stand, kan man mangedoble deres levetid og bevare deres oprindelige smukke udseende. Det er ikke ualmindeligt at se ældre villaer med velholdte vinduer, der er 40-50 år gamle og af en kvalitet, der næppe er til at opdrive nu om stunder.
Desuden er mange at disse vinduer og døre bevaringsværdige, fordi de harmonerer smukt med datidens bygningsstil og ikke længere kan købes som standardvarer. En at de hyppigste skader er begyndende råd, der normalt optræder i den nederste del at træværket og viser sig ved, at træet bliver trøsket, misfarvet og kan prikkes op med en kniv.
Er en sådan skade begrænset til f.eks. bundrammen i et vindue, vil det ofte kunne betale sig, at få en snedker til at udskifte det angrebne parti. At gøre det selv kræver derimod en god del håndværksmæssig erfaring, hvis der skal opnås et pænt resultat og en god holdbarhed.

Måltagning og udskiftning

Er den eneste løsning at udskifte en gammel yderdør eller et vindue, har producenterne og byggemarkederne er stort udvalg at byde på. Ikke alene i træ men også af plast og aluminium, som er blevet populære materialer gennem de senere år, fordi de kræver et minimum af vedligeholdelse.
Men uanset hvilken type man vælger, er det vigtigt, at det nye vindue eller dør passer til størrelsen af murhullet, hvor det skal monteres. Døre og vinduer fremstilles i en række standardmål, som svarer til de størrelser at murhuller, der anvendes i nyere byggeri.
Producenternes angivne mål er det udvendige karmmål (bredde og højde). Målene skal være minimum 20 mm mindre end murhullet (målt fra mursten til mursten), så der både er plads til at opsætte vinduet eller døren i vater og til en omgivende fuge på 10 mm.

Få 3 Tømrertilbud tilbudFå 3 Tømrertilbud tilbud fra fagexpertenFå 3 Tømrertilbud tilbud fra 3byggetilbud


Eksempler på tømrertilbud i 2800 Lyngby
Tømrer-Snedkerfirmaet Jørgen Spange ApS
Høstvej 7
2800 Kongens Lyngby
CVR: 26122147
Hjemmeside
FD Tømrer-Entreprise
Borremosen 34
2800 Kongens Lyngby
CVR: 33810520
Hjemmeside
Snedker & Tømrerfirmaet M.L.Wied
Stenvad 8 A
2800 Kongens Lyngby
CVR: 36074264
Hjemmeside