Tømrertilbud i Mariager

  • Få 3 favorable tilbud på tømrerarbejde i Mariager
  • Udfyld formularen på bare 3 minutter
  • Spar 15 procent på en faguddannet tømrer

Få 3 tilbudFå 3 tilbud fra fagexpertenFå 3 tilbud fra 3byggetilbud

Tre tilbud! Nemt, smertefri, uforpligtende og helt gratis!

11. oktober 2017. Søger du 3 gode tilbud fra vores tilknyttede tømrermestre inden for tømrerarbejde i Mariager, er du landet på den rigtige side. Vi formidler kontakten mellem dig, og seriøse professionelle tømrere, vi samarbejder med i Mariager, som står klar til at hjælpe dig. Det eneste du skal gøre er at bruge under 4 min på at beskrive din opgave.
Du vil på under 36 timer modtage 2-3 favorable tømrertilbud, som du kan gennemgå i eget tempo. Når du har modtaget tilbuddene, foregår kontakten direkte mellem kunden, dig, og de tømrere der har afgivet tilbudene. Vi tager intet gebyr for at formidle kontakten, vores service er derfor helt gratis for dig.
Alle kan benytte sig af vores service. Både private og erhvervsvirksomheder i Mariagerfjord kommune kan drage fordel af vores webtjeneste. Det kunne f.eks. være sportsanlæg, forretninger, grønne områder, institutioner eller offentlige anlæg. Kompetente fagfolk står klar til at løse din tømreropgave.

Træhuse og lydisolering

Langs bærende ydervægge gøres planken så bred, at bjælkeenderne kan ligge af på den, men der må naturligvis indlægges et akustikprofil langs væggen. Det nedre vægelement har en tå idet den bærende stolpe er ført op til oversiden af dækelementet, så det øvre vægelement kan stå direkte på det nedre.
Man undgår lukkestykket og isoleringen ud for dækelementet kan ske ovenfra, efter at dette er fastgjort til væggen Vægelementerne samles ved ydersiden med et bræt eller en strimmel krydsfiner. Ventilationen af facadebeklædningen sikres ved at indlægge et bølgebånd af samme type som anvendes til musesikring.
Beklædningen kan da fastgøres, selvom afstandslisterne er afbrudt. I sikkerhedsmæssig henseende er løsningen væsentlig mere robust, fordi lodret last fortsat kan optages, selvom dækket skulle være svigtet.

Effektiv lyddæmpning

Ved hjørner må dækelementet udformes, så det følger det åbne hjørne mellem vægelementerne i facade og gavl. Ved store forankringskræfter må vægelementerne forbindes med f.eks. trækbånd.
Når der anvendes dækelementer, vil de typisk være 2,4 meter brede, svarende til længden af pladerne. På oversiden forskyder man undergulvet, så det stikker ca. 50 mm ud over kantbjælken på den ene side af elementet. På den anden side påfores kantbjælken en lægte som undergulvet kan ligge af på.
Ved undersiden fastholdes forskallingen til påforede lægter så elementerne kan samles med en krydsfinerstrimmel. Når sidste pladelag monteres på stedet, vil samlingen blive usynlig. Når der benyttes akustikprofiler, skal krydsfinerstrimlen være tyndere end akustikprofilerne for at forebygge kontakt.

Få 3 tilbudFå 3 tilbud fra fagexpertenFå 3 tilbud fra 3byggetilbud


Eksempler på tømrertilbud i 9550 Mariager
Mariager Tømrer- og Snedkerfirma ApS
Havnegade 17
9550 Mariager
CVR: 10770491
Hjemmeside
Tømrermester Ole Kjær ApS
Ellevej 8 Assens
9550 Mariager
CVR: 28711379
Hjemmeside
Tømrer & Bådebygger Finn Møller ApS
Randersvej 2
9550 Mariager
CVR: 27529348
Hjemmeside