Tømrertilbud Maribo

  • Få 3 optimale tilbud på tømrer Maribo
  • Spar ca 10 procent på en professionel tømrer
  • Billig tømrer - Opnå gode rabatter - 23%

Få 3 Tømrertilbud Maribo tilbudFå 3 Tømrertilbud Maribo tilbud fra fagexpertenFå 3 Tømrertilbud Maribo tilbud fra 3byggetilbud

Eksempler på
4930 vejnavne

Fuglekongevej
Bangshave Parken
Suhrs Gade
Hunseby Strandvej
Brandstrupvej
Blæsenborgparken
Namsosvej
Kaj Munks Gade
Ramsherredvej
Lollands Centret
Bursøvej
Binnitsemark
Torvegade
Datavej
Kirkestræde
Anker Jørgensens Vej
Grønningen
Banegårdspladsen
Skibevej
Kirstinehøjvej

Tømrer Maribo? Få her 3 godkendte og gratis tømrer tilbud

Her på vores side kan du supernemt, og helt gratis, indhente tilbud på udførelse af tømrer arbejde i Maribo. Du bruger bare 4½ minut, mere eller mindre, på at udfylde en tekst omkring, hvad du ønsker udført. Denne del er 100 % gratis - vi tager intet for at formidle kontakten.
Forvent at det tager ca. 28-42 timer for vores tilknyttede tømrere og tømrermestre at reagere, og beregne en god pris på opgaven, så de kan give deres tilbud. Gennemgå tilbuddene og vælg det der passer dig bedst. Vores tømrer Maribo eksperter har stor erfaring og ekspertise i alle former for tømrerarbejde.
Få den rigtige løsning, til den fordelagtig pris. Så nemt, hurtigt og omkostningsfrit er det, for dig, at modtage tra tilbud via vores gratis service i Maribo - eller andre steder på Lolland. Samtidig kan du spare op til 24 % på tømrer arbejdet. Indsend din tømreropgave til os allerede i dag - vi venter på den ;-)

Sømbeslag til træsamlinger

Skal træsamlinger være særlig solide og stive, er det ikke nok med lim, som og skruer. Der må bygningsbeslag til. Til gengæld findes de i et væld af typer, der er bukket i forskellige faconer, så man kan finde et beslag til enhver tænkelig opgave, uanset om bjælker og lægter skal samles på den ene eller anden led.
Sømbeslag fremstilles i varmeforzinket eller på anden måde rustbeskyttet stålplade, typisk på 1,5 til 3,0 mm tykkelse. De er forsynet med 5 mm huller til søm eller skruer og kan desuden have et antal større huller til fastgøring med bolte eller med skruer og plugs i beton.
Den professionelle tømrer anvender sømbeslag til samling af bærende og skjulte træsamlinger, ikke mindst ved opførelse af tagkonstruktioner. Men også hjemmehåndværkeren kan med fordel bruge en række beslag til sine mindre ambitiøse byggeprojekter som f.eks. opførelse af et legehus, en carport eller pergola.

Kvit sømmene

Egentlig er betegnelsen sømbeslag misvisende, fordi de fleste fagfolk nu om stunder foretrækker at fastgøre beslagene med specialskruer. Førhen brugte man kamsøm, hvis skaft er forsynet med ringformede modhager. De gav en stor vedhæftning, men var samtidig næsten umulige at trække ud igen, hvis man havde monteret beslaget forkert.
Desuden fjedrede tømmeret under hammerens slag, så det var svært at slå sømmene i, De ulemper er man blevet kvit ved at erstatte sømmene med beslagsskruer, der straks bider fast i træet og bogstavelig talt trækker sig selv ned.
Forudsætningen er dog, at man har en elektrisk bore/skruemaskine til rådighed, og at den er forsynet med en sekskantet bit til en såkaldt Torx-kærv nr. 20. Beslagsskruerne skal have en skaftdiameter på 5 mm, der svarer til beslagenes huller, og deres længde bør være mellem 25 og 50 mm afhængig af træets dimensioner.

Få 3 Tømrertilbud Maribo tilbudFå 3 Tømrertilbud Maribo tilbud fra fagexpertenFå 3 Tømrertilbud Maribo tilbud fra 3byggetilbud


Eksempel på tømrertilbud Maribo

JM Entreprise
Skelstrupvej 4A
4930 Maribo
CVR: 38521209
Hjemmeside
Tømrer- og Snedkerfirmaet Henrik Lund Lauridsen A/S
Skibevej 7
4930 Maribo
CVR: 25285522
Hjemmeside
HVH Entreprise ApS
Hjulsporet 11-13
4930 Maribo
CVR: 13917302
Hjemmeside