Tømrertilbud Middelfart

  • Få 3 konkurrencedygtige tilbud på tømrer Middelfart
  • Udfyld formularen online på ca 2 minutter
  • Spar 10 pct på en godkendt tømrer

Få 3 Tømrertilbud tilbudFå 3 Tømrertilbud tilbud fra fagexpertenFå 3 Tømrertilbud tilbud fra 3byggetilbud

Gratis! Find den bedste tømrer Middelfart med 3 tilbud

16. maj 2018. Skal du have udført tømrer arbejde i Middelfart og søger du efter gode tilbud? Der er lys for enden at tunnelen, lige her på Billighaandvaerker.dk med vores gratis udbuds- og tilbudsservice! Du udfylder bare skemaet online med, hvad det er for noget tømrer arbejde i Middelfart, du gerne vil have udført af en aut. tømrer.
Herefter afgiver 3 godkendte tømrerfirmaer tilbud på den tømrer Middelfart opgave, som skal løses. Ved at få tilbud fra flere tømrermestre, vil du nemmere få et godt og brugbart overblik, så du kan stole på, at det beløb, I aftaler for tømrer opgaven er passende. Pris og kvalitet følges som bekendt ad.
En billig tømrer kan sagtens være dygtig men en meget billig tømrer bør man være skeptisk overfor. Vores samarbejdspartnere i Middelfart er alle medlem af brancheorganisationen og det forpligter at yde kvalitet. De er også omfattet af garantiordningen, som sikrer kunderne et korrekt og sikkert udført stykke arbejde.

Svindjern, bordsamlebeslag og sengebeslag

Svindjern bruges til sammenspænding af vandrette træflader, men til forskel fra ligejernet har det et aflangt svindhul. Opstår der mellemrum i samlingen, fordi træet tørrer ud, kan skruen løsnes, træet skubbes tæt sammen og skruen strammes igen.
Bordsamlebeslag forbinder bordets sarge (sidestykker) og ben. På sargenes inderside saves først riller til beslagets ombukkede ender, og gennem hullet i midten fæstnes en skrue eller bolt til bordbenet. Efterfølgende fastgøres de to arme til sargene med skruer.
Sengebeslag giver en sikker forbindelse mellem sengens gavl og sider. Beslagets ene del med to aflange huller og anden del med kroge er nemme at hægte sammen og skille ad igen.
Tværbøsninger kan med lidt god vilje også betegnes som et beslag. Det kræver to huller: Et til selve bøsningen og et andet, hvorigennem en bolt kan føres ind til gevindet i midten af tværbøsningen.

Hyldeknægte og bæringer

Hyldeknægten er en speciel type beslag, som anvendes til opsætning af hylder eller vinduesplader (vindueskarme) på væggen. Nu er de fleste hyldeknægte ikke just dekorative. Af samme grund er mange tilbøjelige til at vælge dem for små og dermed for svage til formålet.
En hylde spækket med bøger har en betydelig vægt, der nemt løber op i 40-50 kilo. For at kunne holde til den belastning, skal ikke blot hylden, men også dens understøtninger have en tilsvarende høj bæreevne. Her spiller både hyldeknægtens materiale, dimensioner, profil og antal skruehuller ind.
De fleste typer er fremstillet af stål med forskellige profiler, men også hyldeknægte af lamineret træ er blevet populære. Til opsætning af større hylder og bordplader, der skal bære særlig tunge ting, anvendes såkaldte bæringer. Det er i virkeligheden hyldeknægte af sværere gods og i større dimensioner.

Få 3 Tømrertilbud tilbudFå 3 Tømrertilbud tilbud fra fagexpertenFå 3 Tømrertilbud tilbud fra 3byggetilbud


Eksempler på tømrertilbud i 5500 Middelfart

Tømrer & Snedkerfirma Kolster A/S
Korsholm Alle 10
5500 Middelfart
CVR: 27713769
Hjemmeside
Lars Jeppesen Tømrer & Snedkermester A/S
Teglgårdsparken 15
5500 Middelfart
CVR: 26109906
Hjemmeside
Strib Maler & Tømrerforretning ApS
Vestergade 53
5500 Middelfart
CVR: 36498722
Hjemmeside