Tømrertilbud i Midtfyn

  • Få 3 skræddersyede tilbud på tømrerarbejde i Midtfyn
  • Udfyld formularen på ca 8 minutter
  • Spar 30 % på en lokal tømrer

Få 3 tilbudFå 3 tilbud fra fagexpertenFå 3 tilbud fra 3byggetilbud

Det er nemt at indhente 3 gode tilbud på tømrerarbejde

11. oktober 2017. Vil du også gerne have et konkret tilbud på tømrerarbejde på Midtfyn? Så kan vi hjælpe dig med dette - helt gratis. Indtast din tømreropgave i webskemaet sammen med dine kontaktoplysninger. Når din opgave er valideret, bliver det udsendt til relevante tømrere på Midtfyn.
Maksimalt 3 forhåndsgodkendte tømrere fra Midtfyn kan byde på opgaven og modtager derfor dine kontaktoplysninger. Derefter kan de interesserede tømrere selv kontakte dig direkte med et godt tilbud på tømreropgaven eller med flere spørgsmål til opgaven, såfremt noget er uklart. Du kan spare 20% på denne måde.
Det skal være nemt og gratis at modtage tilbud på f.eks. Nye vinduer eller døre, nyt badeværelse, tagarbejde eller facaderenovering. Tilbuddende fra seriøse tømrere på Midtfyn får du nemt her! Send din tømreropgave ind til os og lad os skaffe dig 3 kvalitetssikrede og billige tømrertilbud på kun 3 arbejdsdage.

Højeffektive Iavenergiruder

Står husets gamle termoruder foran udskiftning, kan der være en ekstra gevinst at hente ved at erstatte dem med de såkaldte lavenergiruder. Af udseende ligner de fuldstændig traditionelle termovinduer, så udskiftningen kan udmærket foretages i takt med, at de gamle ruder punkterer og derfor alligevel skal fornys.
Ved at erstatte to-lags termoruder med den nye type, opnås en halvering af varmetabet svarende til en årlig besparelse på ca. 13 liter olie eller 110 kilowatt-timer, pr. kvadratmeter vindue. I et almindeligt parcelhus med lavenergiruder overalt løber det nemt op i en besparelse på 200 liter olie om året.
Ganske vist er lavenergiruderne mere end dobbelt så dyre som almindelige termoruder, men ekstraudgiften er tjent hjem i løbet af de første fire-fem år. Så resten af vinduernes levetid høster man den økonomiske gevinst.

Argon eller krypton

Lavenergiruden har på ydersiden af det inderste lag glas mod rummet et næsten usynligt lag sølv på kun en titusindedel millimeters tykkelse. Denne belægning lader solens varmestråler slippe næsten uhindret ind, men reflekterer rummenes varmestråler, så de ikke forsvinder ud.
Vær opmærksom på, at lavenergiruden ved montering skal vende rigtigt, så det sølvbelagte glas sidder ind mod rummet. Det kan man ikke se med det blotte øje. Derfor er der en tydelig afmærkning på ruderne, som viser, hvilken side der skal vende indad.
Rudens isolerende virkning er endvidere forbedret ved at erstatte luften mellem glassene med en tung, men ganske ufarlig gasart - argon eller krypton. De er begge dårlige varmeledere og derfor gode isoleringsmaterialer. Der kan opnås en yderligere isolering og dæmpning af støj udefra ved at vælge en lavenergirude med tre lag glas.

Få 3 tilbudFå 3 tilbud fra fagexpertenFå 3 tilbud fra 3byggetilbud


Eksempler på tømrertilbud i 5762 Midtfyn
Martin's Tømrerforretning
Nyvej 25, Ulbølle
5762 Vester Skerninge
CVR: 34838038
Hjemmeside
RS Totalbyg ApS
Svendborgvej 41
5762 Vester Skerninge
CVR: 30599004
Hjemmeside
LG Vinduer & Montage ApS
Vestre Nørremarksvej 35
5762 Vester Skerninge
CVR: 37500062
Hjemmeside