Tømrertilbud Næstved

  • Få 3 solide tilbud på tømrer Næstved
  • Udfyld skemaet på kun 3 minutter
  • Spar 20 % på en autoriseret tømrer

Få 3 Tømrertilbud tilbudFå 3 Tømrertilbud tilbud fra fagexpertenFå 3 Tømrertilbud tilbud fra 3byggetilbud

Har du brug for en billig tømrer Næstved? Få 3 gratis tilbud

16. maj 2018. Her på Billighaandvaerker.dk kan vi skaffe dig et rigtig godt skræddersyet tilbud på din aktuelle tømrer opgave i Næstved. Vi sender dig 3 aldeles uforpligtende tilbud som du kan gennemse i ro og mag. Før vi kan levere dig konkrete tilbud, har tømrermestreene dog brug for at se lidt nærmere på opgaven.
De vil derfor kontakte dig snarest muligt for at aftale en dag, hvor I hurtigt kan tale jobbet igennem. Inden tømreren går i gang med tømrer Næstved arbejdet, bør du få en kompetent gennemgang af dit konkrete behov. En kvalitetsbevidst tømrer kan nemt råde dig til, hvordan du bedst får løst opgaven - afhængig af dine ønsker og behov.
Fordele ved at benytte vores gratis onlineservice:
  • Kun tilbud fra erfarne tømrere
  • Kun forhåndsgodkendte tømrere
  • Du sparer let mange penge
  • Det er hurtigt og tidsbesparende
  • Du får ikke snavsede fingre
  • Arbejdet bliver udført professionelt

Forskellige typer af maskinskruer

Møbelsamleskrue, formessinget og med sekskantet indvendig kærv. Kan blandt andet anvendes sammen med forskellige møtrikker og bøsninger.
Maskinskrue, el-forzinket og panhovedet med pozidriv-kærv. Til montering af mindre maskindele og beslag.
Sætskrue, el-forzinket, panhovedet med lige kærv. Til montering af mindre maskindele og beslag.
Maskinskrue med undersænket hoved, sekskantet indvendigt gevind og underlag af kunststof. Skruen anvendes blandt andet sammen med tværbøsning til samling af møbler.
Møbelsamleskrue, formessinget og fladt hoved med indvendig sekskantet kærv. Benyttes oftest sammen med møbelhoved af messing.
Maskinskrue med undersænket hoved og sekskantet indvendig kærv. Bruges sammen med tværbøsning til montering af møbler. Tværbøsningens huldiameter er 6 mm svarende til en M6-bolt, og bøsningens længde er 14 mm.

Flere forskellige typer af maskinskruer

Forbindelsesskrue, også kaldet en protokolskrue, med hoved og bøsning af kunststof forsynet med lige kærv. Skruen benyttes til samling af møbler og køkkenskabe.
Tri-anchor møtrik, der benyttes sammen med forskellige bolte til samling af specielt spånplader. Sammen med tilhørende bolt kaldes denne beslagstype også for harpunbolte. Efter forboring i de to stykker materiale, slås møtrikken ned i den underste plade, hvor dens flige danner modhold, når bolten spændes til i den øverste plade.
Indslagsmøtrik, el-forzinket med indvendigt maskingevind. Benyttes sammen med bolte til samling af møbler. Møtrikken har på undersiden flige, der går ind i materialet og giver modhold, når bolten spændes til.

Få 3 Tømrertilbud tilbudFå 3 Tømrertilbud tilbud fra fagexpertenFå 3 Tømrertilbud tilbud fra 3byggetilbud


Eksempler på tømrertilbud i 4700 Næstved

Hansen & Andersen A/S
Profilbuen 2
4700 Næstved
CVR: 16930008
Hjemmeside
Bergkvist Multiservice
Horsebjergvej 17
4700 Næstved
CVR: 34976341
Hjemmeside
Kyse Total Byg ApS
Kyse Bygade 2
4700 Næstved
CVR: 31276527
Hjemmeside