Tømrertilbud i Næstved

  • Få 3 konkrete tilbud på tømrerarbejde i Næstved
  • Udfyld online skemaet på mindre end 3 minutter
  • Spar 35 procent på en professionel tømrer

Få 3 tilbudFå 3 tilbud fra fagexpertenFå 3 tilbud fra 3byggetilbud

Det er nemt at få tre gode tilbud på tømrerarbejde

11. oktober 2017. Her på Billighaandvaerker.dk kan vi skaffe dig et rigtig godt skræddersyet tilbud på din aktuelle tømreropgave i Næstved. Vi sender dig 3 aldeles uforpligtende tilbud som du kan gennemse i ro og mag. Før vi kan levere dig konkrete tilbud, har tømrermestreene dog brug for at se lidt nærmere på opgaven.
De vil derfor kontakte dig snarest muligt for at aftale en dag, hvor I hurtigt kan tale jobbet igennem. Inden tømreren går i gang med tømrerarbejdet, bør du få en kompetent gennemgang af dit konkrete behov. En kvalitetsbevidst tømrer kan nemt råde dig til, hvordan du bedst får løst opgaven - afhængig af dine ønsker og behov.
Fordele ved at benytte vores gratis onlineservice:
  • Kun tilbud fra erfarne tømrere
  • Kun forhåndsgodkendte tømrere
  • Du sparer let mange penge
  • Det er hurtigt og tidsbesparende
  • Du får ikke snavsede fingre
  • Arbejdet bliver udført professionelt

Forskellige typer af maskinskruer

Møbelsamleskrue, formessinget og med sekskantet indvendig kærv. Kan blandt andet anvendes sammen med forskellige møtrikker og bøsninger.
Maskinskrue, el-forzinket og panhovedet med pozidriv-kærv. Til montering af mindre maskindele og beslag.
Sætskrue, el-forzinket, panhovedet med lige kærv. Til montering af mindre maskindele og beslag.
Maskinskrue med undersænket hoved, sekskantet indvendigt gevind og underlag af kunststof. Skruen anvendes blandt andet sammen med tværbøsning til samling af møbler.
Møbelsamleskrue, formessinget og fladt hoved med indvendig sekskantet kærv. Benyttes oftest sammen med møbelhoved af messing.
Maskinskrue med undersænket hoved og sekskantet indvendig kærv. Bruges sammen med tværbøsning til montering af møbler. Tværbøsningens huldiameter er 6 mm svarende til en M6-bolt, og bøsningens længde er 14 mm.

Flere forskellige typer af maskinskruer

Forbindelsesskrue, også kaldet en protokolskrue, med hoved og bøsning af kunststof forsynet med lige kærv. Skruen benyttes til samling af møbler og køkkenskabe.
Tri-anchor møtrik, der benyttes sammen med forskellige bolte til samling af specielt spånplader. Sammen med tilhørende bolt kaldes denne beslagstype også for harpunbolte. Efter forboring i de to stykker materiale, slås møtrikken ned i den underste plade, hvor dens flige danner modhold, når bolten spændes til i den øverste plade.
Indslagsmøtrik, el-forzinket med indvendigt maskingevind. Benyttes sammen med bolte til samling af møbler. Møtrikken har på undersiden flige, der går ind i materialet og giver modhold, når bolten spændes til.

Få 3 tilbudFå 3 tilbud fra fagexpertenFå 3 tilbud fra 3byggetilbud


Eksempler på tømrertilbud i 4700 Næstved
Ny Næstved Tømrer
Kornbakken 17
4700 Næstved
CVR: 29451060
Hjemmeside
ABC Byg Næstved ApS
Fodbygårdsvej 33
4700 Næstved
CVR: 19548708
Hjemmeside
Tømrerfirma Anker Damgaard Paulsen ApS
​Tømrervænget 1-3
4700 Næstved
CVR: 12239831
Hjemmeside