Tømrertilbud i Nørresundby

  • Få 3 sikre tilbud på tømrerarbejde i Nørresundby
  • Udfyld formularen online på bare 7 minutter
  • Spar 40 pct på en solid tømrer

Få 3 Tømrertilbud tilbudFå 3 Tømrertilbud tilbud fra fagexpertenFå 3 Tømrertilbud tilbud fra 3byggetilbud

Spar på tømrerarbejde og få meget bedre indeklima

30. november 2017. Først udfylder du helt gratis vores webonlineformular i løbet af få minutter, hvori du beskriver tømrer opgaven. Herefter påbegynder vi arbejdet med at indhente tilbud blandt vores kvalificerede forhåndsgodkendte tømrermester samarbejdspartnere i Nørresundby og omegn.
Vores værdifulde netværk af godkendte tømrermestre og tømrerforretninger sikrer, at vi altid har kvalificerede kandidater i Nørresundby til din forespørgsel. Derfor indhenter vi naturligvis kun tilbud fra relevante tømrermestre, som matcher dine personlige ønsker og kriterier.
Alt dette bestræber vi os på at gøre inden for 24 timer på hverdage, så du hurtigt kan komme i gang med at vurdere den enkelte tilbudsgiver og herefter komme godt i gang med at vælge den rigtige tømrer i Nørresundby til at få lavet al den kedelige og besværlige tømrer arbejde. Få 3 favorable gratis tilbud i dag!

Lyddæmpning i træhuse

Tilfredsstillende lydforhold kræver tilstrækkelig dæmpning af luftlyd (tale, musik) og et lavt trinlydniveau. For interne etageadskillelser i f.eks. enfamiliehuse og rækkehuse er der ingen krav. Nedenfor beskrives hvorledes man enkelt kan sikre rimelige lydforhold.
Boligadskillende etageadskillelser skal ifølge Bygningsreglementet overholde kravene til lydklasse C i DS 490 Lydklassifikution af boligen. Herudover anbefales det i SBi-Anvisning 216 om Bygningsreglement 2008, at man for lette etageadskillelser (masse under 250 kg/m3) opfylder supplerende krav til lydisolation ved lave frekvenser.
Særligt trinlydkravet kan være svært at overholde i lette konstruktioner. I det følgende beskrives, hvilke tiltag der kan benyttes for at forbedre lydisolationen for lette etageadskillelser.

Brandkrav og lyddæmpning

Etageadskillelser mellem boliger skal opfylde kravene til REI 60 og i de fleste tilfælde have klasse 1 overflade. Det kan f.eks. opnås ved at anvende 2 lag 15 mm brandgips på loftet, idet konstruktionen da vil være brandbeskyttet i 60 minutter.
Konstruktionsnormerne stiller krav til nedbøjningen samt krav, der skal sikre mod ubehagelige vibrationer ved gang. Der accepteres normalt mindre stivhed af interne etageadskillelser. Vejledning findes i DS/EN 1995 om trækonstruktioner og DS/EN 1990 om projekteringsgrundlag, begge med tilhørende nationale anekser.
I begge tilfælde sikrer nettet også mod indtrængning af insekter bag facadebeklædningen. Højden på spæret i udhænget kan reduceres meget.

Få 3 Tømrertilbud tilbudFå 3 Tømrertilbud tilbud fra fagexpertenFå 3 Tømrertilbud tilbud fra 3byggetilbud


Eksempler på tømrertilbud i 9400 Nørresundby
Rejnar Jensen Tømrer & Snedkerfirma
Tagholm 2
9400 Nørresundby
CVR: 26224616
Hjemmeside
Bjerregaard og Vigel Pedersen A/S
Voerbjergvej 28
9400 Nørresundby
CVR: 27926193
Hjemmeside
Aardestrup Byg & Montage
Gammel Kongevej 52
9400 Nørresundby
CVR: 29707170
Hjemmeside