Tømrertilbud i Nakskov

  • Få 3 favorable tilbud på tømrerarbejde i Nakskov
  • Udfyld onlineformularen på ca 8 minutter
  • Spar 30 pct på en faguddannet tømrer

Få 3 Tømrertilbud tilbudFå 3 Tømrertilbud tilbud fra fagexpertenFå 3 Tømrertilbud tilbud fra 3byggetilbud

Tømrerfirmaer i Nakskov med mange års ekspertise og erfaring

30. november 2017. Udfyld kontaktformularen på mindre end 5 minutter allerede i dag og få 3 gennemarbejdede tilbud - gratis og uforpligtende på dit tømrer arbejde i Nakskov. Det er ligegyldigt om opgaven er lille eller stor - vi behandler dem alle ens. Spar op til 38% på en professionel tømrer eller tømrermester i Nakskov.
Maksimalt 3 tømrervirksomheder i vores netværk får lov at byde på din tømrer opgave. På den måde sikrer vi, at du ikke får 10-20 henvendelser fra tømrere fra nær og fjern, der gerne vil have fingre i din tømrer opgave. Vi finder de 3 bedst egnede tømrermestre og tømrere fra Nakskov til netop din tømrer opgave.
Skal du have nyt tag, nye vinduer, nye døre, en ny garage eller noget helt andet, så lad os helt gratis finde 3 konkurrencedygtige tilbud på opgaven. Indsend din tømreropgave til Billighaandvaerker.dk på under otte minutter og få 3 konkrete tilbud i Nakskov på ca 30 timer.

Bøsninger til tynde plader

Til vægge og lofter af tynde træfiber- eller gipsplader kan man ikke benytte almindelige ekspanderende bøsninger. Her må ophængning af skabe, reoler, billeder og lignende klares med specielle bøsninger, der udvider sig og danner et modhold på bagsiden af pladen.
Disse typer bøsninger kaldes under et for hulrumsbefæstigelser. Uanset hvilken type hulrumsbefæstigelse man anvender, er det vigtigt, at den har en længde, der passer til pladens tykkelse. På bøsningernes emballage er altid anført, hvilken størrelse hul, de kræver.
Det borede hul kan syne for lille, men det er også afpasset så snært, at bøsningen kommer til at sidde stramt. Bøsningen presses helt til bunds i hullet med håndkraft. Eventuelt kan den hjælpes på vej med et forsigtigt hammerslag. Skruestørrelse skal være som anbefalet på pakningen, og iskruning bør foretages med håndskruetrækker - ikke skruemaskine.

Typer af bøsninger

De efterfølgende typer, hvoraf flere kan leveres med øsken eller krog i stedet for almindeligt skruehoved, dækker de fleste behov for fastgørelse på pladevægge og -lofter:
Rosetbøsningen danner en knude bag på pladen, når dens skrue spændes til. Bøsningen fås til pladetykkelser fra 9 mm til 26 mm og kan tåle belastninger på op til 50 kg i en 13 mm gipsplade.
Universalbøsningen folder sig ud på pladens bagside, når skruen strammes til. Bøsningen fremstilles i fem størrelser til pladetykkelser fra 5 mm til 32 mm.
Kipbøsningen er specielt egnet til loftophængning. Bøsningens modhold klappes ind mod skruen og stikkes op gennem hullet. På pladens bagside vil modholdet falde ud tværs over hullet og stramme til mod pladens bagside, når skruen spændes.

Få 3 Tømrertilbud tilbudFå 3 Tømrertilbud tilbud fra fagexpertenFå 3 Tømrertilbud tilbud fra 3byggetilbud


Eksempler på tømrertilbud i 4900 Nakskov
Tømrer & Snedker Allan Christiansen ApS
Karbergs Allé 7
4900 Nakskov
CVR: 35891889
Hjemmeside
Effektiv Bygge -& Skadeservice A/S
Løjtoftevej 27
4900 Nakskov
CVR: 29817928
Hjemmeside
Svanekær tømrer og snedker ApS
Rolandsvej 4
4900 Nakskov
CVR: 30523679
Hjemmeside