Tømrertilbud i Nordfyn

  • Få 3 skarpe tilbud på tømrerarbejde i Nordfyn
  • Udfyld formularen online på under 3 minutter
  • Spar 40 procent på en energisk tømrer

Få 3 Tømrertilbud tilbudFå 3 Tømrertilbud tilbud fra fagexpertenFå 3 Tømrertilbud tilbud fra 3byggetilbud

Vores fagmænd løser alle tømreropgaver hurtigt og billigt

30. november 2017. Søger du efter rutineret tømrer på Nordfyn? Det er tit kompliceret at vælge en effektiv og billig tømrer på Nordfyn. Hvis du vil være helt tryg ved, at den tømrer du vælger, er dygtig og evner at løse din tømrer opgave, bør du altid indhente flere priser på tømrer arbejdet. Sådan kan du nemt spare op til 30%.
Ved at indhente priser fra 3 forskellige tømrere på Nordfyn, får du et godt overblik, så du kan have tillid til, at den pris I aftaler, er den rette. Som regel gælder det, at pris og kvalitet følges ad. Det kræver en indsats at skulle gøre indhente gode tilbud selv og derfor tilbyder vi at udføre hele arbejdet.
Vi på Billighaandvaerker.dk står inde for, at du vil få konkurrencedygtige tilbud på dit tømrer arbejde på Nordfyn - og så er det fuldstændigt gratis. Udfyld skemaet online nu! Firmaerne er udmærket klar over, at de er i budkrig med andre tømrerfirmaer og derfor giver de dig nogle virkelig skarpe tilbud på tømrerarbejdet.

Hængsler til skabslåger og møbler

l moderne køkkener er skabene som regel kasseformede elementer, der er anbragt side om side tæt op mod hinanden og forsynet med overlagte låger. Det vil sige låger, der ligger uden på skabet og støtter mod dets forkant. For at kunne det, skal lågerne være fastgjort med hængsler, der er bukket på en speciel måde, så de kan åbnes uden at støde mod hinanden.
Til monteringen bruges fladhovedede skruer, der passer til hængslets forsænkede skruehuller. Man bør vælge så tykke og lange skruer som muligt for at opnå god fastgøring. De to vinkelbukkede stykker, hængselblade, har flige, der danner et ror, hængselryggen.
Inde i det holder en hængselstift de to hængselblade sammen og gør det muligt at dreje dem, så lågen kan åbne 180 grader - hen over den lukkede nabolåge. Et vigtigt mål ved valg af hængsel er dets udladníng, det vil sige bredden på hver af dets hængselblade.

Søjlesko og stolpebærere

Søjlesko eller stolpebærere fungerer som understøtning af træstolper, således at deres ende holdes fri af fundamentet. På den måde begrænses indtrængning af fugt i træet. Søjlesko fås i flere størrelser og udførelser. Nogle har skaft til faststøbning i fundament, andre er forsynet med monteringsplade, der fæstnes til underlaget med plugs og skruer.
Den viste søjlesko er en særlig fleksibel type, der kan indstilles, så den passer til stolpetværsnit fra 75 til 115 mm. Efter montering giver den desuden mulighed for at efterjustere højden indtil 50 mm.
Skal hængslet skrues på kanten af en skabslåge, bør dette mål være lidt mindre end lågens tykkelse. Vær iøvrigt opmærksom på, at der inden for skabshængsler fremstilles såvel venstrehængsler som højre-hængsler.

Få 3 Tømrertilbud tilbudFå 3 Tømrertilbud tilbud fra fagexpertenFå 3 Tømrertilbud tilbud fra 3byggetilbud


Eksempler på tømrertilbud i 5210 Nordfyn
Stegsted Byg & Kloakservice ApS
Villestoftedalen 37
5210 Odense NV
CVR: 34213429
Hjemmeside
Thomas Tømrer
Kammertoften 3
5210 Odense NV
CVR: 27281125
Hjemmeside
C. Byg ApS
Musvågevej 81
5210 Odense NV
CVR: 28982984
Hjemmeside