Tømrertilbud Nordsjælland

  • Få 3 skræddersyede tilbud på tømrer Nordsjælland
  • Udfyld skemaet online på under 7 minutter
  • Spar 25 pct på en reel tømrer

Få 3 Tømrertilbud tilbudFå 3 Tømrertilbud tilbud fra fagexpertenFå 3 Tømrertilbud tilbud fra 3byggetilbud

Spar 25% på en tømrer Nordsjælland med 3 tilbud - gratis!

16. maj 2018. Har du brug for professionel hjælp til få udført tømrer arbejde i Nordsjælland, så kan du her få 3 gratis tilbud fra lokale fleksible tømrere. Vores samarbejdspartnere udføre alt inden for tømrerarbejde - f.eks. nybygninger, vinduer, døre, tage, garager, redskabsskure, trægulve og totalentrepriser.
Du skal blot bruge nogle få minutter på at beskrive din tømrer Nordsjælland opgave i vores webformular. Vi sætter derefter din tømrer opgave i udbud, og du vil i løbet af meget kort tid modtage 3 prisbillige attraktive tømrer tilbud, som du herefter kan sammenligne i ro og mag, hjemme hos dig selv.
Du sparer mange penge samt en masse tid, ved at lade os gøre det hårde arbejde med at finde det helt rigtige tømrer i Nordsjælland til din opgave. Opret din tømrer opgave i formularen på mindre end 5 minutter og send den ind til os på Billighaandvaerker.dk. Så kan du let spare 25-30 procent.

Ødelagte fyldninger

Det forekommer, at fyldinger flækker, på trods af at de sædvanligvis er lavet af gode sorteringer træ. Nogle gange kan det lade sig gøre at lime skaden. Fyld kun lim i selve revnen. Fyldingen må ikke limes fast i rammen. Med nogle tildannede klodser, kiler og skruetvinger kan man som regel tvinge fyldingen sammen, mens limen tørrer.
I værste fald må man først fastlime klodser på hver side af revnen, så der er noget at spænde på med et par skruetvinger. Klodserne må fjernes med stemmejern og døren males. Hvis ikke det lader sig gøre at tvinge og lime delene sammen, og på den måde lukke revnen, kan man i stedet skære nogle tynde lister med et trekantet tværsnit.
Det må gøres på en bordrundsav, hvor klingen kan kæntres. Listerne limes i revnen fra hver side af fyldingen. Bank dem ind samtidig og lad limen tørre. Til sidst skæres overskuddet af med et stemmejern, og der slibes.

Reparation af fyldninger

Til en malet dør kan der blot bruges fyrrelister som fyld til revnen, men i mange gamle huse findes fx en smuk hoveddør af ædeltræ, som ikke er malet. Det kan være eg, mahogni, valnød osv. Hertil må der findes træ til listerne, der ligner det oprindelige i fyldingen.
Med lidt omhu kan reparationen laves ganske flot, omend ikke usynlig, og hoveddøren kan blive vindtæt igen. Fyldinger med så store skader at de ikke kan reddes på de nævnte måder, kan ofte udskiftes. Igen er man bedst stillet med en malet dør.
Rammerne som fastholder fyldingerne, har ofte en profileret kant, der slutter mod fyldingen med en kvartstaf. En overfræser kan skære profilens runding bort om hele fyldingen med et 4 mm notfræsejern. Helt ude i hjørnerne bruges et stemmejern. Når rundingen er borte, kan fyldingen fjernes. En ny fylding kopieres efter den gamle på et snedkeri, som har værktøjet til det.

Få 3 Tømrertilbud tilbudFå 3 Tømrertilbud tilbud fra fagexpertenFå 3 Tømrertilbud tilbud fra 3byggetilbud


Eksempler på tømrertilbud i 3120 Nordsjælland

Preben Jan Petersen
Åsvinget 12
3120 Dronningmølle
CVR: 26611776
Hjemmeside
Tømrerfirmaet Lars Miller
Villingerødvej 65
3120 Dronningmølle
CVR: 25336070
Hjemmeside
Rudersdal Byg
Munkerup Strandvej 16
3120 Dronningmølle
CVR: 20389478
Hjemmeside