Tømrertilbud i Nykøbing

  • Få 3 sikre tilbud på tømrerarbejde i Nykøbing
  • Udfyld skemaet på mindre end 5 minutter
  • Spar 40 % på en professionel tømrer

Få 3 Tømrertilbud tilbudFå 3 Tømrertilbud tilbud fra fagexpertenFå 3 Tømrertilbud tilbud fra 3byggetilbud

Sådan får du udført godt tømrerarbejde i Nykøbing

30. november 2017. Du kan helt omkostningsfrit (bortset fra de få minutter, du bruger på at beskrive, hvad der skal laves) modtage 3 rigtigt gode tilbud på tømrer arbejde i Nykøbing. Allerede få dage efter du har lagt beskrivelsen i vores system. Alle vore tilknyttede tømrere i Nykøbing udfører tømrerarbejde til en super god pris.
Spar penge og lad os gøre det hårde arbejde med at indhente friske billige tilbud på dit tømrer arbejde. Du vælger helt selv mellem de stjernegode tømrertilbud i Nykøbing og i det tempo der passer dig. Du får et godt sammenligningsgrundlag, ved at benytte den helt gratis webformular til at få dit udbud set af professionelle.
Det er fuldstændigt gratis og uforpligtende at indtaste en opgave til en tømrer i Nykøbing her på siden. Din opgave sendes til de relevante tømrermesterfirmaer i Vejen, vi har i vores system. Opret din opgave online nu på under 4 minutter og få 3 gennemarbejdede tømrer tilbud fra lokale tømrere i Nykøbing.

Bøsninger, der holder skruen fast

I tynde plader, hårde konstruktioner som beton og mursten. eller i sprøde materialer som puds og mørtel mellem murstenene, kan det være svært at få skruen til at bide ordentligt fast. Sådanne steder er det nødvendigt at bore et hul i materialet og sætte en bøsning i det.
Når skruen derefter skrues i, udvider bøsningen sig eller holder imod på materialets bagside, så den sidder urokkelig fast og giver god fastgøring af skruen. Der findes mange slags bøsninger eller plugs til lige så mange forskellige formål, hvor forhold som materialets art og tykkelse samt belastning er afgørende for valg af den rigtige type til opgaven.
Desuden skal bøsningens og skruens dimensioner passe til hinanden. Det første ciffer er skruens diameter og de efterfølgende dens længde, begge i millimeter. Møtrikker og spændeskiver føres i dimensioner, der passer til skruerne.

Plast eller stål

De fleste bøsninger er fremstillet af plast og egner sig til montering af lettere ting. De fås i diametre fra 4-40 mm og er velegnet til belastninger på op omkring 100 kg. Der er ret stor forskel på, hvordan plastbøsninger fungerer. Nogle udvider sig (ekspanderer) mere i bunden af borehullet end ved åbningen.
Derved kan de tåle en særlig stor belastning, fordi kraftpåvirkningen altid vil være størst i bunden af hullet. Såfremt bøsningens udvidelse fortrinsvis sker ved åbningen, øges risikoen for revner og beskadigelser i betonens yderste lag, i pudslaget og eventuelle fliser.
Ved fastgøring af tungere emner benyttes murbøsninger af stål, der kan være fra 4 mm til omkring 40 mm i diameter. Hærdede blå stålhager til fastgørelse og ophængning i hårde materialer som beton og murværk. Længder: 30-80 mm Tykkelser: 2,9-5,0 mm.

Få 3 Tømrertilbud tilbudFå 3 Tømrertilbud tilbud fra fagexpertenFå 3 Tømrertilbud tilbud fra 3byggetilbud


Eksempler på tømrertilbud i 4800 Nykøbing
Hedelund & Jørgensen
Bruntofte Alle 5
4800 Nykøbing F
CVR: 34833788
Hjemmeside
Snedker/Tømrerfirmaet v/Henrik Schwartz
Bangsebro Alle 35
4800 Nykøbing F
CVR: 33515049
Hjemmeside
Tømrer- Snedkerfirmaerne, Mogens Willert & Idebyg ApS
Herningvej 26 B
4800 Nykøbing F
CVR: 33574142
Hjemmeside