Tømrertilbud Odder

  • Få 3 velegnede tilbud på tømrer Odder
  • Udfyld skemaet på mindre end 8 minutter
  • Spar 10 procent på en reel tømrer

Få 3 Tømrertilbud tilbudFå 3 Tømrertilbud tilbud fra fagexpertenFå 3 Tømrertilbud tilbud fra 3byggetilbud

Få 3 tilbud på tømrer Odder og spar op til 30 procent

16. maj 2018. Vi finder den bedste tømrer i Odder til din tømrer opgave. Via vores stadigt voksende net af tømrerfirmaer, kan vi vælge mellem en lang række dygtige og billige tømrerfirmaer. Det er bl.a. grunden til, at vi altid kan finde et match med din tømrer opgave og det rette kompetente tømrerfirma til dig i Odder.
Vi indhenter 3 gratis tilbud fra forskellige tømrerfirmaer i Odder og omegn. Herefter er det helt op til dig, hvilket du vælger, eller om du i det hele taget ønsker at benytte dem. Der er forskel på, hvad tømrerfirmaerne har specialiseret sig i, og derfor er det forskelligt, hvilken tømrer, som er den rette til netop din opgave.
Det er vigtigt, at du får kontakt med en tømrer, der kan sit fag. Når du har indsendt din opgave, går vi straks i gang med at finde de relevante kvalificerede tømrer Odder fagfolk. Disse firmaer vil du så modtage tilbud på din tømrer opgave fra. Herefter vælger du selv, hvilken tømrer der skal løse opgaven.

Tagpap

Tagpap klæbes på et tagunderlag af pløjede brædder, krydsfiner eller OSB-plader. Underlaget spænder mellem spærene og er derfor bærende. I det følgende behandles kun ventilerede konstruktioner, hvor der er mindst 45 mm spalte mellem isolering og tagunderlag. Se også anvisninger fra Tagpapbranchens Oplysningsråd.
Alle træplader, der anvendes i byggeriet, skal være CE-mærkede i henhold til DS/EN 13986. Plader til tagunderlag skal blandt andet kunne optage stødlast og punktlast. Det kan plader, der er CE-mærket. Disse plader vil altid være godkendt til brug i anvendelsesklasse 2, som de fleste lage skal henføres til (kun tagunderlag i uventilerede tage skal henføres til anvendelsesklasse 3).
Der skal eksistere en vejledning om korrekt brug af det specifikke produkt, f.eks. understøtningsafstand. Bræddeunderlag skal udføres af brædder med fer og not.

Gitterspær

Gitterspær anvendes normalt, hvor tagrummet ikke skal udnyttes. Ved taghældninger på 20-30° opnås materialeøkonomiske konstruktioner, men både større og mindre taghældninger kan anvendes uden særlige vanskeligheder. Spærene anbringes normalt pr. 1000 mm.
Gitterspær udføres stort set altid af 45 mm tykke planker. Dimensioner for typiske gitterspær kan findes i TRÆ 28 og afstivningen af tagkonstruktionen er beskrevet i TRÆ 52. Ved større spændvidder kan spærfoden med fordel understøttes på langsgående indervægge, men til almindelige boliger kan spærene uden problemer spænde mellem facaderne.
Er der behov for større styrke, kan begge pladelags styrke anvendes, når de er korrekt fastgjort. Ved særlig store laster kan man bruge krydsfiner eller OSB til første pladelag. Der bør da ikke medregnes noget bidrag fra en afsluttende gipsplade.

Få 3 Tømrertilbud tilbudFå 3 Tømrertilbud tilbud fra fagexpertenFå 3 Tømrertilbud tilbud fra 3byggetilbud


Eksempler på tømrertilbud i 8300 Odder

Odder Tømrer- og Snedkerforretning ApS
Frederikshaldparken 6
8300 Odder
CVR: 20971649
Hjemmeside
Tømrer- og Snedkerfirmaet Tranum & Jørgensen
Strandvejen 35 Saksild
8300 Odder
CVR: 32146473
Hjemmeside
Brdr. Juul Hansen El ApS
Knudsminde 12
8300 Odder
CVR: 36478667
Hjemmeside