Tømrertilbud i Ribe

  • Få 3 godkendte tilbud på tømrerarbejde i Ribe
  • Udfyld skemaet online på under 2 minutter
  • Spar 25 procent på en rutineret tømrer

Få 3 Tømrertilbud tilbudFå 3 Tømrertilbud tilbud fra fagexpertenFå 3 Tømrertilbud tilbud fra 3byggetilbud

Tre fagmænd står klar til at byde på din tømreropgave

30. november 2017. Tilbud på tømrerarbejde i Ribe finder vi for dig - helt gratis. Vores samarbejdspartnere udfører alle typer af tømrerarbejde. Du udfylder en simpel webformular, med fx detaljer og omfang af jobbet. Så sørger vi gratis for at formidle videre til en lang række samarbejdspartnere i Ribe og omegn.
Firmaerne svarer tilbage inde for kort tid. Som regel indenfor meget få dage. Kig alle tilbud igennem, og vurder hvilket et af dem, der bedst dækker dit behov og pengepung. Så hvorfor ikke allerede starte nu, så du kan indhente dine tilbud. Det er helt uforpligtende, og koster derfor ikke noget.
Uanset størrelsen på din tømrer opgave bør du få 3 tilbud så du har et sammenligningsgrundlag, inden du tager en beslutning og vælger en tømrer. Tømrerfirmaerne fra Ribe håndterer en mængde forskelligartede opgaver og har uden tvivl også erfaring med netop din type opgave. Opret din Ribe tømrer opgave allerede i dag!

Indvendig træbeklædning

Den indvendige beklædning anbefales udført med to pladelag med forskudte samlinger for at give robusthed, lydisolering og lette fastgørelsen af inventar. Beklædningen fastgøres således, at den kan virke som skive og dermed medvirke til at føre den vandrette vindlast fra loftskiven ned til fundamentet.
Begge lagene kan være gipskarton, men hvor der er særlige styrkekrav eller ønskes skruefast underlag, kan det første (skjulte) lag erstattes med f.eks. krydsfiner. Hvor der stilles beskedne krav til robustheden kan vægge også udføres med kun et lag gipsplade.
l dette tilfælde bør man anvende 15 mm fibergips, der er en del stærkere end gipskartonplader. I vådrum stilles særlige krav til vægbeklædningen. Beklædning af 1200 mm brede, etagehøje plader passer godt til en stolpeafstand på 600 mm.

Stopleafstande

Plader, der er 900 mm brede, kan kun anvendes umiddelbart, hvis stopleafstanden reduceres til 450 mm, da der ikke foreligger nogen brandteknisk prøvning med stolpeafstanden over 600 mm.
Hvis det første pladelag udgøres af en træbaseret plade, kan den synlige beklædning fastgøres til det første pladelag og derfor have en anden bredde. I træelementer opbygges skelettet på samme måde som beskrevet ovenfor. Alle kanter bør være lukkede af stolper og remme.
Når der anvendes sammensatte stolper vendes de. så alle ydre kanter er lukket med krydsfiner. Hvor der forekommer koncentrerede laster, som f.eks. ved siden af store åbninger, ma bæreevnen dog kontrolleres.

Få 3 Tømrertilbud tilbudFå 3 Tømrertilbud tilbud fra fagexpertenFå 3 Tømrertilbud tilbud fra 3byggetilbud


Eksempler på tømrertilbud i 6760 Ribe
V. Vedsted Snedkerforretning
Ulvehøjvej 7
6760 Ribe
CVR: 19360334
Hjemmeside
Ribe tømrerforretning ApS
Industrivej 39
6760 Ribe
CVR: 14837140
Hjemmeside
Tømrerfirmaet Søren Hansen ApS
Tøndervej 54
6760 Ribe
CVR: 20120800
Hjemmeside