Tømrertilbud i Sønderborg

  • Få 3 godkendte tilbud på tømrerarbejde i Sønderborg
  • Udfyld skemaet online på mindre end 5 minutter
  • Spar 30 pct på en dygtig tømrer

Få 3 tilbudFå 3 tilbud fra fagexpertenFå 3 tilbud fra 3byggetilbud

Prisen på tømrerarbejde behøver ikke være tårnhøj

11. oktober 2017. Det er ikke altid nemt at finde en pålidelig tømrer i Sønderborg, så brug i stedet Billighaandvaerker.dk. Tømrerfirmaerne i Sønderborg konkurrerer om at vinde din opgave og derfor får du nogle yderst attraktive tilbud. Det koster ikke noget at bestille 3 tilbud og du forpligter dig ikke til noget, ved at bruge vores tjeneste.
Du kan sagtens afvise alle tre tilbud, hvis ikke du synes om dem (det tror vi nu nok, at du gør). Teamet bag Billighaandvaerker.dk består af erfarne folk med lang og bred erfaring inden for formidling af opgaver indenfor tømrermesterfaget. Vi kender udfordringerne med at finde de dygtigste fagfolk i Sønderborg til den rigtige pris.
Kvalitetstjek udføres af alle vores samarbejdspartnere. Dette gør vi for, at du som kunde er sikret en positiv, god og behagelig oplevelse hver eneste gang du skal have udført en tømreropgave gennem os. Indtast din tømreropgave i skemaet nu - så er du i gang med at få løst din opgave.

Fleretagers træbygning

Ved fleretages bygninger vil etageadskillelserne skulle optage halvdelen af lasten på ydervæggene over og under adskillelsen og føre lasten videre til de afstivende vægge i lastens retning. Skivepåvirkningen af de afstivende vægge akkumuleres ned gennem bygningen.
Forankringsbehovet for at hindre dem i at løfte sig stiger tilsvarende. Lasten på tagflade og loftflade er som for et etplanshus med samme tagtype, bortset fra at vindtrykket øges lidt, når bygningshøjden øges. Generelt gælder, at forankringsbehovet øges med bygningshøjden og er større for smalle bygninger end for brede.
Det vil normalt være muligt at bruge de samme lodrette forankringer til at optage vindsug på taget og forankringskræfter fra afstivende vægge. For større bygninger kan der være behov for lokale forstærkninger af fundamentet, for at optage de lodrette trækkræfter.

Brandkrav til træbygninger

Bygninger hvor gulvet i øverste etage ligger højst 9.6 meter over terræn (4 etager) kan opføres med bærende trækonstruktioner, når kravene, som beskrevet i det følgende er opfyldt. I visse tilfælde gælder skærpede krav i anvendelseskategori 6 (plejehjem, hospitaler og lignende).
Brandbeskyttelsessystemet, der kræves i høje bygninger skal sikre, at træet først påvirkes af branden efter 60 min. Det kan f.eks. sikres med to lag klasse F gipsplade (15 mm brandgips). Boligsprinklere er tilsluttet den almindelige vandforsyning, hvorved blandt andet lagertank spares.
Etageadskillelser, boligadskillende vægge og andre adskillelser mellem brandceller skal også opfylde kravene til isolation. Fx bliver kravet til en etageadskillelse i en bygning med 2 etager således REI 30. Når pladebeklædningen er nødvendig for styrke og stabilitet under branden, kan der være behov for yderligere pladelag.

Få 3 tilbudFå 3 tilbud fra fagexpertenFå 3 tilbud fra 3byggetilbud


Eksempler på tømrertilbud i 6400 Sønderborg
AlsByg
Skovvej 5
6400 Sønderborg
CVR: 27835899
Hjemmeside
Henrik´s Tømrer & snedker firma
Højlund 29
6400 Sønderborg
CVR: 25132521
Hjemmeside
Vollerup Snedker og Tømrerforretning
Egelykke 12, Vollerup
6400 Sønderborg
CVR: 13227330
Hjemmeside