Tømrertilbud i Silkeborg

  • Få 3 aktuelle tilbud på tømrerarbejde i Silkeborg
  • Udfyld skemaet online på bare 7 minutter
  • Spar 35 % på en effektiv tømrer

Få 3 Tømrertilbud tilbudFå 3 Tømrertilbud tilbud fra fagexpertenFå 3 Tømrertilbud tilbud fra 3byggetilbud

Kan du ikke selv udfører tømrerarbejde? Brug 5 min. på skemaet

30. november 2017. Vi har gjort det nemt for dig at indhente 3 supergode tilbud, når du skal have udført tømrer arbejde i Silkeborg. Det tager 5-7 minutter at udfylde vores webformular. Der beskriver du tømreropgavens karakter. Og med et klik har du lagt den ind i vores system, hvor den så bliver sat i udbud.
Der vil vores tilknyttede tømrer firmaer i Silkeborg kunne se opgaven, og sende dig et prisstrækt tilbud som du kan studere i ro og mag. Du vil modtage hele 3 tilbud, som du så kan sammenligne. Opret din opgave på mindre end 7 minutter i en nem og overskuelig kontaktformular. Klik derefter på den grønne knap.
Vi tager intet gebyr for at sætte din opgave i udbud. Så spar dig selv for at ringe rundt i Silkeborg, og fortælle din tømrer opgave utallige gange. Det er vigtigt at vide om tømreren anvender almindelig timeløn eller en samlet pris, når du taler med ham første gang. Opret din opgave nu og bliv kontaktet snarest.

Kipsamling

Ved sadeltage skal bjælkespærerne mødes på en kiprem. Remmen kan være understøttet af en væg eller være en bjælke, der spænder mellem søjler eller tværvægge. Spærene fastgøres til remmen med beslag, f.eks. spærankre, der kan overføre vindsuget på taget til overføre trykket fra egenlast og snelast til remmen, hvis ikke tværtrykstyrken af vederlagsarealet mellem spær og rem er tilstrækkeligt.
Man kan om nødvendigt gøre vederlaget større med en vandret planke. Forskydning i skiven, hidrørende fra vind mod gavlen, skal overføres til remmen - og derfra til de langsgående vægge. Af hensyn til pladebeklædningen på spærene er det normalt mest hensigtsmæssigt at spærene står i samme plan på begge sider af kippen. De kan da holdes sammen med en hulplade eller et stykke trækbånd.

Skivevirkníng i tagunderlag

Når et tagpaptag afsluttes med en tagrytter, afstives kanten af tagunderlaget af planken, der bærer tagrytteren. Forskydningen overføres til remmen via et antal krydsfinerskot, der foroven afsluttes med en tildannet planke, der sikrer at forskydningen kan overføres fra tagunderlaget til skottet.
Hvis skot ikke placeres ved gavlene, må den tildannede planke af hensyn til ventilationen højst være halvt så lang som spærafstanden. Når der benyttes fisk til at sikre ventilationen ved et fast undertag eller tagpaptag, benyttes en gennemgående kipstringer, der er tildannet så træpladen på begge sider kan fastgøres til den.
Den fastholder pladekanterne i alle retninger. Forskydningen overføres til kipremmen med et antal krydsfinerskot, som kipstringeren fastgøres til. Når loftbeklædningen anvendes som skive, overføres forskydning direkte til kipremmen.

Få 3 Tømrertilbud tilbudFå 3 Tømrertilbud tilbud fra fagexpertenFå 3 Tømrertilbud tilbud fra 3byggetilbud


Eksempler på tømrertilbud i 8600 Silkeborg
Tømrermester Gorm Lynge A/S
Kærvej 3
8600 Silkeborg
CVR: 20073942
Hjemmeside
Villy´s Tømrerforretning A/S
Navervej 25
8600 Silkeborg
CVR: 26642469
Hjemmeside
Grauballe Snedker- og Tømrerforretning
Åhavevej 50
8600 Silkeborg
CVR: 16571849
Hjemmeside