Tømrertilbud i Skælskør

  • Få 3 billige tilbud på tømrerarbejde i Skælskør
  • Udfyld webskemaet på mindre end 3 minutter
  • Spar 10 % på en professionel tømrer

Få 3 tilbudFå 3 tilbud fra fagexpertenFå 3 tilbud fra 3byggetilbud

Tømrerarbejde udføres i Skælskør hurtigt og billigt

11. oktober 2017. Du har landet på den rigtige side, hvis du ønsker at modtage 3 fordelagtige og fleksible tilbud på tømrerarbejde i Skælskør, helt gratis. Vores online formular gør det super nemt og hurtigt. Det vil kun tage dig et øjeblik at udfylde den. Klik på den grønne knap lige herover for at komme til skemaet.
Du vil til gengæld modtage 3 relevante og solide tilbud indenfor kort tid. Der går ikke mere end en dag eller to. Tilbuddene kan du gennemgå i dit tempo, hvorefter du selv vælge hvilket du vil gøre brug af. Vores gratis service gælder ikke kun i Skælskør. Vi har tilknyttede tømrere i hele landet.
Det er din sikkerhed for at få behandlet din tømreropgave bedst muligt med det optimale resultat. Uanset hvad det er, du ønsker at få ordnet i dit hus eller have, kan du få bistand fra en dygtig tømrer fra Skælskør med adskillige års ekspertise og erfaring. Udfyld kontaktskemaet nu - så er du i gang!

Limtræ som plader og bjælker

På samme måde som krydsfinér består af tynde lag træ, er limtræ lavet af træ i stave eller lameller, der er limet sammen side om side. Fordelen ved denne teknik er, at man opnår et materiale, der ikke slår sig. Desuden kan man under fremstillingen vende og dreje stavene, så man får en fejlfri plade med smuk åretegning.
For hjemmehåndværkeren er limtræ til snedkerarbejde mest interessant, men materialet bruges også til fremstilling af bjælker, der er dobbelt så stærke som almindeligt tømmer. Det meste limtræ til snedkerarbejde fremstilles af fyr. Men skal pladerne bruges til f.eks. trappetrin, hvor de udsættes for stærkt slid, er de af eg.
Til køkkenborde og vinduesplader er det foretrukne materiale bøg. Man kan desuden få stavlimede træplader i flere eksotiske træsorter, lyse som mørke. Byggemarkederne fører som regel et lille udvalg af limtræsplader - oftest med en bredde på 63 cm.

Møbelplader

Limtræets styrke kombineret med finerens flotte overflade finder man i møbelpladen. Det er et kvalitetsprodukt, der er stabilt, stift og nemt at bearbejde. Som navnet antyder, bruges pladerne mest til møbler - eller rettere blev brugt.
For i de senere år er møbelplader i vid udstrækning blevet erstattet af de langt billigere spånplader. Møbelpladen har indvendig en kerne af blindtræ, på hvis sider der er limet et eller to lag ca. 3 mm tykt yderfiner. Det giver et plademateriale, der er velegnet til bordplader, skabssider, skabsdøre og reoler.
Ligeledes benyttes de tykkere plader til almindelige døre. Med sin overflade af tværlagt finér er møbelplade kun et halvfabrikata, der kræver en form for overfladebelægning. Ønskes pladen malet, må man først give den en dækfinér, der er egnet til det formål.

Få 3 tilbudFå 3 tilbud fra fagexpertenFå 3 tilbud fra 3byggetilbud


Eksempler på tømrertilbud i 4230 Skælskør
JM Tømrerservice
Spydagervej 25
4230 Skælskør
CVR: 35341641
Hjemmeside
Seeger Byg
Vedskøllevej 166
4230 Skælskør
CVR: 27226892
Hjemmeside
LBJ Tømrerforretning ApS
Grendalsvej 25
4230 Skælskør
CVR: 34473234
Hjemmeside