Tømrertilbud i Solrød strand

  • Få 3 konkurrencedygtige tilbud på tømrerarbejde i Solrød strand
  • Udfyld online formularen på kun 7 minutter
  • Spar 30 procent på en faglærd tømrer

Få 3 tilbudFå 3 tilbud fra fagexpertenFå 3 tilbud fra 3byggetilbud

Spar tid. Du skal bare udfylde vores gratis online formular

11. oktober 2017. Vi kan, som dig, heller ikke lide gebyrer. Derfor er det 100% omkostningsfrit. dvs. helt gratis, at sætte din Solrød Strand tømreropgave i udbud på Billighaandvaerker.dk. For at benytte dig af vores gratis service, skal du kun afsætte den tid, det tager at beskrive tømreropgaven i vores online system.
Vi har en bunke firmaer tilknyttet, også i Solrød Strand, der er helt klar til at afgive bud, der luner på dit budget. Hele 3 tilbud, og indenfor meget kort tid, som regel under 3 dage. Det afhængig dog naturligvis af opgavens størrelse. Professionelt tømrerarbejde kræver håndelag og de rigtige hjælpemidler.
Som faguddannede ved tømrerne, hvad der skal til. Deres holdning til godt håndværk er kundernes bedste garanti for godt arbejde. Læg dertil at de er stolte af deres fag. Det giver de bedste resultater for alle parter. Indsend din Solrød Strand tømreropgave i dag og få 3 fleksible og gratis tilbud i løbet af få dage.

Trægulve og brand

Gulvbelægningers reaktion på brand inddeles i klasserne A1 - F, efterfulgt af en værdi for røgudvikling s1 eller s2. Trægulve er klassificeret som gulvbelægning Dn-s1 eller derover iht. det Europæiske brandklassifikationssystem, og opfylder dermed kravene til klasse G gulvbelægning iht. det hidtidige danske brandklassifikationssystem.
I henhold til EU-kommissionsbeslutning kan trægulve, der opfylder alle ydeevnekrav i Appendiks ll med hensyn til reaktion på brand anvendes uden yderligere prøvning. Bemærk at tabellens fodnoter også skal være opfyldt.
Friktion/skridsikkerhed på den fabriksleverede overflade kan være deklareret men det er frivilligt om leverandøren vælger at deklarere en værdi.

Formaldehyd og trægulve

Afgivelse af formaldehyd kan deklareres i klasserne E1 eller E2. Massive ubehandlede trægulve indeholder så små mængder naturligt formaldehyd, at det er uden betydning. Limede og overfladebehandlede gulve kan indeholde formaldehyd. Alle byggematerialer og dermed også trægulve skal mindst overholde kravene til klasse E1 iht. Bygningsreglementet.
Træ deklareres i biologiske klasser efter deres holdbarhed. Trægulve til indendørs anvendelse er deklareret i klasse 1.
Varmeledningsevne angives i W/m K, og som regel med en tabelværdi bestemt ud fra densiteten. For lamelbræddegulve er værdien fastlagt ud fra summen af lagenes isolans. Har kun relevans ved krav til varmeisolering, samt i forbindelse med gulvvarme.

Få 3 tilbudFå 3 tilbud fra fagexpertenFå 3 tilbud fra 3byggetilbud


Eksempler på tømrertilbud i 2680 Solrød strand
Kurt Kristiansen & Sønner ApS
Tjørnely 9-11
2680 Solrød Strand
CVR: 17099388
Hjemmeside
Egon Olsen & Søn A/S
Langager 2
2680 Solrød Strand
CVR: 26083834
Hjemmeside
Tømrermester Svend Christensen
Solrød Strandvej 10
2680 Solrød Strand
CVR: 11065732
Hjemmeside