Tømrertilbud Sorø

  • Få 3 godkendte tilbud på tømrer Sorø
  • Udfyld formularen på mindre end 5 minutter
  • Spar 35 % på en solid tømrer

Få 3 Tømrertilbud tilbudFå 3 Tømrertilbud tilbud fra fagexpertenFå 3 Tømrertilbud tilbud fra 3byggetilbud

Få 3 gratis fleksible tilbud på billig tømrer Sorø - Spar 30%

16. maj 2018. Hvor i Sorø får du 3 tilbud på effektivt og grundigt tømrer arbejde? Helt gratis og uforpligtende? Det gør du lige her på Billighaandvaerker.dk! Her kan du nemlig bestille 3 tømrertilbud fra seriøse og billige tømrer Sorø fagfolk. Det er 100 pct. gratis og uforpligtende at modtage disse tilbud.
Det står dig ligeledes frit for, om du vælger at benytte et af de modtagne tilbud - der er ingen tvang. Udfyld formularen på 3-6 minutter og indsend den til os - så får du 3 kreative tilbud på dit tømrer arbejde i Sorø i løbet af to-fire dage. Du sparer også penge ved at få 3 tilbud - op til og med 34 procent.
Det er vigtigt at få klarlagt om tømreren benytter sædvanlig timeløn eller en samlet tilbudspris, når du møbes med tømreren første gang. Her kan du ligeledes fornemme om tømreren er pålidelig. Tillid er alfa og omega når det handler om at få udført et kompetent og flot stykke tømrer arbejde i Sorø.

De universelle træfiberplader

Træfiberplader - også kaldet masonit, som er et firmanavn - fås i mange tykkelser og udførelser - hårde, halvhårde og bløde, glatte og ru. Som navnet antyder fremstilles materialet af træfibre, der presses sammen og tørres ved høj temperatur. Men i modsætning til spånplade indeholder det ingen lim.
På grund af fremstillingsprocessen er pladernes overside helt glat, mens undersiden har et ru trådmønster. Halvhårde og hårde træfiberplader fremstilles også med to glatte sider - de såkaldte duofaceplader. Træfiberplader fås i mange formater.
De mest almindelige størrelser er 120 eller 122 cm brede og 240 eller 244 cm lange. Bløde (porøse) plader bruges mest til opslagstavler. De er meget brandfarlige og må derfor ikke benyttes som synlig beklædning på vægge og lofter.

Asfalt-imprægnerede plader

Asfalt-imprægnerede bløde plader, som fås i tykkelserne 13 og 19 mm anvendes som afstivende og vindtæt lag bag udvendige ventilerede murbeklædninger eller til bærende understøtning af isoleringen i krybekældre. Halvhårde plader, der også kan fås med enten fer og not eller kile og fals, benyttes eksempelvis til vægge, lofter og gulve.
For at opfylde kravene til brandsikring i lavt byggeri, skal sådanne byggeplader til beklædning være mindst 9 mm tykke. Hårde plader er lysebrune og almindeligvis 3,2 og 6 mm tykke. Her er der et stort udvalg af typer med forskellige overflader og anvendelsesformål: Oliehærdede plader er fugtafvisende og egner sig som udvendig beklædning på døre og porte.
Plastmalede eller epoxylakerede plader, der fås i flere farver, bruges bl.a. til køkkenog klædeskabe samt reoler, hvor de på grund af deres ringe vægt og rimelige pris er velegnede som bagbeklædning.

Få 3 Tømrertilbud tilbudFå 3 Tømrertilbud tilbud fra fagexpertenFå 3 Tømrertilbud tilbud fra 3byggetilbud


Eksempler på tømrertilbud i 4180 Sorø

Sorø Trappen
Elmevej 3
4180 Sorø
CVR: 18809346
Hjemmeside
Rølund A/S
Juliesmindevej 14
4180 Sorø
CVR: 29425590
Hjemmeside
Christian Holst Tømrer/Snedkervirksomhed ApS
Juliesmindevej 21 C
4180 Sorø
CVR: 66152715
Hjemmeside