Tømrertilbud i Svendborg

  • Få 3 konkurrencedygtige tilbud på tømrerarbejde i Svendborg
  • Udfyld formularen online på mindre end 4 minutter
  • Spar 35 procent på en godkendt tømrer

Få 3 tilbudFå 3 tilbud fra fagexpertenFå 3 tilbud fra 3byggetilbud

Nemt og hurtigt skema kan spare dig en bunke tid og penge

11. oktober 2017. Bygningsrenovering og facaderenovering. Vi finder 3 kvalitetssikrede tømrere til tømrerarbejdet i Svendborg - gratis og uforpligtende. Og du vælger selv frit mellem de 3 konkurrencedygtige tømrertilbud, du modtager. Få udført tømrerarbejde i Svendborg sikkert og hurtigt.
Vores netværk af tilknyttede tømrerfirmaer har gennem tiden opnået stor ekspertise inden for alle slags tømreropgaver i Svendborg. Uanset om det drejer sig om en mindre opgave som fx facaderenovering eller en mere omfattende sag som fx en ny carport, tilbyder vi vores hjælp i Svendborg.
Billighaandvaerker.dk ønsker at være din foretrukne tilbudsportal og vi sikrer løbende, at vi er på forkant med de nødvendige teknologier. På den måde kan vi altid matche din tømreropgave med de bedst egnede tømrerfirmaer i Danmark. Alle firmaer bliver naturligvis forhåndsgodkendt inden de får lov at byde på opgaverne.

Vinduesprofiler med skyggevirkning

Et vindue består ikke kun af glas. Det er en gennemtænkt trækonstruktion med en mængde små detaljer, der har hver sin funktion. Det gælder også de mange profiler overalt på karme, rammer og sprosser. Deres opgave er ikke at gøre malearbejdet besværligt, hvad man umiddelbart kunne forledes til at tro.
De giver derimod en skyggevirkning, der understreger vinduets form, samtidig med at de buede flader i profileringen reflekterer dagslyset i forskellige retninger, så rummet får et blødt og diffust lys. Denne effekt forringes og lysindfaldet nedsættes, hvis man i stedet for at male vinduerne hvide, lader dem stå i naturtræ eller giver dem en mørkere farve.
Desuden er vinduer af plast og aluminium ved at vinde indpas. Sammenlignet med træ er deres fordel, at de er modstandsdygtige over for fugt og derfor ikke udsat for råd.

Kvalitet og garanti

Nye vinduer er dyre og skulle gerne holde i mange år. At de også kan det, sikrer man sig ved at vælge et fabrikat, der er DVC-mærket. Betegnelsen står for Dansk Vindues Certificering og er en branchegodkendelse, der giver køberen 5 års garanti på vinduet. Garantien er imidlertid betinget af, at vinduet monteres og vedligeholdes som beskrevet i en medfølgende vejledning.
Somme tider hævdes det også, at plastvinduer er vedligeholdelsesfri, hvilket må kaldes en sandhed med modifikationer. Ganske vist skal de ikke males regelmæssigt som tilfældet er med trævinduer, men vask, smøring af hængsler og udskiftning af lister slipper man ikke for. Ud fra en estetisk betragtning kommer vinduet af plast eller aluminium derimod ikke på højde med sit klassiske modstykke i træ.

Få 3 tilbudFå 3 tilbud fra fagexpertenFå 3 tilbud fra 3byggetilbud


Eksempler på tømrertilbud i 5700 Svendborg
GK Kaysen
Ørbækvej 113
5700 Svendborg
CVR: 18830205
Hjemmeside
TL Montage
kobberbæksvej 27
5700 Svendborg
CVR: 33226926
Hjemmeside
Svendborg Tømrer & Snedkerforretning
Efterskolevej 2
5700 Svendborg
CVR: 35205365
Hjemmeside