Tømrertilbud i Syddanmark

  • Få 3 aktuelle tilbud på tømrerarbejde i Syddanmark
  • Udfyld skemaet på ca 6 minutter
  • Spar 15 pct på en lokal tømrer

Få 3 tilbudFå 3 tilbud fra fagexpertenFå 3 tilbud fra 3byggetilbud

Modtag 3 fleksible og billige tømrertilbud

11. oktober 2017. Hvis du står mangler en professionel og billig tømrer, der kan udføre seriøst tømrerarbejde i Region Syddanmark, så er denne side det rigtige sted at søge. Vores samarbejdspartnere har alle mange års erfaring med tømrerarbejde over hele landet og er derfor blandt de bedste til at udføre arbejdet for dig.
Disse fagfolk har alle stor erfaring med alle typer og former for tømrerarbejde i Region Syddanmark. Udførelse af korrekt tømrerarbejde er ofte et stort arbejde og der kan let virke uoverskueligt at planlægge, forberede, for derefter at gennemføre opgaven. Derfor bør du lade professionelle om at løse din tømreropgave.
Vores samarbejdspartnere tilpasser tømrerarbejdet præcist til dit behov. Du kan forvente, at jobbet udføres effektivt efter de vilkår og betingelser, I har aftalt. Få gratis 3 tilbud på din tømreropgave i Region Syddanmark og spar både tid, kræfter og penge. Spar over 28% ved at benytte vores gratis internetservice.

Lufttæthed og dampspærre i træhuse

Lufttæthed skal sikre, at der ikke ved konvektion trænger kold luft ind eller strømmer varm luft ud gennem utætheder. Dels øger det varmetabet, dels vil varm luft der strømmer ud, give stor risiko for fugtskader. Yderligere baggrund kan findes i SBI 214.
Dampspærren skal sikre mod at vanddamp i indeluften trænger ud i konstruktionen ved diffusion. Dette går meget langsommere end ved konvektion, så lufttæthed er derfor det vigtigste, og en forudsætning for, at dampspærren kan virke efter hensigten. Hvor der er dampspærre, anvendes den også til at sikre lufttætheden.
For at sikre dampspærren mod gennembrydning ved trækning af installationer og ophængning af inventar placeres den mindst 45 mm inde i konstruktionen. Hvis der ikke anvendes en egentlig dampspærre, skal det sikres, at diffusionsmodstanden (Z-værdien) ved den indvendige side af væggen er 5-10 gange større end ved ydersiden.

Diffusionsmodstanden

For vindspærre anvendes den fugtige værdi og for dampspærre den tørre værdi. Den fugtige værdi er ofte noget mindre end den tørre. Det ses at diffusionsmodstanden af vindgips, asfaltimprægnerede træfiberplader og cementbundne plader er væsentlig lavere end af vindpap, OSB-plader og krydsfiner.
Risikoen for fugtskader som følge af små fejl i dampspærren reduceres alt andet lige ved at anvende en vindspærre med lav Z-værdi, For at undgå kondensrisiko ved dampspærren må den højst være trukket en tredjedel ind i isoleringslaget. Ved indvendig påføring af 45 eller 70 mm lægter vil det normalt være opfyldt.
Samlinger i dampspærren bør altid udføres over fast underlag. Den sikreste samling fås ved at indlægge en tætning mellem dampspærrebanerne og derefter klemme samlingen med f.eks. en lægte eller en plade.

Få 3 tilbudFå 3 tilbud fra fagexpertenFå 3 tilbud fra 3byggetilbud


Eksempler på tømrertilbud i 6580 Syddanmark
BN Tømrerentreprise
Svanemosevej 11
6580 Vamdrup
CVR: 30938267
Hjemmeside
Martin Aggesen
Fløjbjergvej 7
6580 Vamdrup
CVR: 30638786
Hjemmeside
Kaj Petersens tømrer- og snedkerforretning ApS
Industrivej 26
6580 Vamdrup
CVR: 87863913
Hjemmeside