Tømrertilbud i Tranbjerg

  • Få 3 friske tilbud på tømrerarbejde i Tranbjerg
  • Udfyld online skemaet på kun 3 minutter
  • Spar 35 procent på en faglærd tømrer

Få 3 Tømrertilbud tilbudFå 3 Tømrertilbud tilbud fra fagexpertenFå 3 Tømrertilbud tilbud fra 3byggetilbud

Vi finder fagmanden, der udfører tømreropgaven for dig

30. november 2017. Professionelt og effektivt tømrer arbejde udføres i Tranbjerg. På Billighaandvaerker.dk får du 3 tilbud fra interesserede tømrere - gratis og uforpligtende. Vejen er ligetil. En nem online formular, som du udfylder med relevant information om, hvad det er, du ønskes at få udført udført i Tranbjerg.
Når vi har modtaget din tømrer opgave, sørger vi for at den bliver formidlet videre. Du kan så regne med at modtage dine 3 tilbud inden for 34 til 46 timer. Du kan så sammenligne tømrertilbuddene, og vælge det med den mest fordelagtige pris. Vores unikke onlineservice skaber hurtigt og nemt adgang til dygtige tømrere.
Billighaandvaerker.dk er gratis formidler af din tømrer opgave, og tager hverken kommision eller procenter af din opgave. Der er mange penge at spare ved tømrerarbejde i Tranbjerg - op til 30%. Fik vi nævnt, at alle vore tilknyttede tømrere er nøje udvalgt og forhåndsgodkendt så du er sikker på at være i gode hænder.

Tagstabilitet

Ved gitterspær og hanebåndsspær skal der normalt være skivevirkning i såvel tagfladen som loftfladen. Afstivning af tagfladen er også nødvendig for at fastholde spærhovederne mod udknækning i den svage retning. idet de skal optage store trykkræfter, især ved snelast.
TRÆ 52 viser hvorledes tagfladen i gitter- og hanebåndsspær kan afstives med trækbånd (vindkryds) eller skrålægter. I TRÆ 58 er det beskrevet, hvorledes forskyningsstyrken af en pladebeklædning kan bestemmes. Skivevirkningen i loftfladen kan sikres med en pladebeklædning.
I det følgende vises løsninger, der muliggør dette. Pladebeklædning er en god løsning, fordi loftkonstruktionen bliver stiv, og skivekræfterne kan overføres til de afstivende vægge på enkel vis. Der foreligger ingen standard med styrkekrav, og brædderne skal derfor ikke CE-mærkes.

Tagstabilitet fortsat

Skivevirkning i loftfladen kan også opnås på andre måder end med pladebeklædning, f.eks. med trækbånd (vindkryds) eller afstivende gangbroer. Trækbånd er vanskelige at fastgøre og opstramme korrekt, og overførelsen af kræfter til især de afstivende indervægge bliver ret komplicerede, hvis de skal være effektive.
Gangbroer virker kun ved vind på tværs af huset, og det er også her kompliceret at få overført kræfterne til de afstivende vægge. Metoderne behandles ikke yderligere. Ved bjælkespær og tagelementer er det tilstrækkeligt med skivevirkning i enten loft- eller tagflade.
Det kan opnås med en pladebeklædning på enten oversiden eller undersiden af spærene. Trækbånd er også en mulighed, men behandles ikke, af samme årsag som nævnt for loftfladen. Tykkelsen er den faktiske efter tykkelseshøvling.

Få 3 Tømrertilbud tilbudFå 3 Tømrertilbud tilbud fra fagexpertenFå 3 Tømrertilbud tilbud fra 3byggetilbud


Eksempler på tømrertilbud i 8310 Tranbjerg
Niels P. Total ApS
Tranbjerg Stationsvej 4 A
8310 Tranbjerg
CVR: 27143792
Hjemmeside
KJ Tømrer- og Snedkerforretning ApS
Sletvej 50
8310 Tranbjerg
CVR: 21581143
Hjemmeside
RM Byg & Service
Torvevænget 68
8310 Tranbjerg
CVR: 34578443
Hjemmeside