Tømrertilbud i Vesthimmerland

  • Få 3 gennemarbejdede tilbud på tømrerarbejde i Vesthimmerland
  • Udfyld online skemaet på bare 7 minutter
  • Spar 15 procent på en pålidelig tømrer

Få 3 tilbudFå 3 tilbud fra fagexpertenFå 3 tilbud fra 3byggetilbud

Vi giver dig helt gratis og uforpligtende 3 tømrertilbud

11. oktober 2017. Når man skal have udført tømrerarbejde i Vesthimmerland, kan det være en stor udfordring at få et godt tilbud, hurtigt og nemt. Derfor stiller vi denne gratis formidling-service til rådighed for dig, så du får nem og hurtig adgang til professionelle tømrerfirmaer, som byder på din tømreropgave i Vesthimmerland.
Kun et par arbejdsdage efter du har lagt din tømreropgave ind i vores system, modtager du 3 favorable tilbud på opgaven. De tre tilbud kan du kigge igennem, i dit helt eget tempo. Vælg det du synes bedst om, og få løst din tømreropgave. Du kan ihvertfald få et godt tilbud, og spare mange penge med vores gratis service.
Her på websitet Billighaandvaerker.dk skaffer vi dig 3 gratis tilbud fra effektive tømrere i Vesthimmerland. Det er ikke bare gratis - det er også 100% uforpligtende. Dermed får du også tilbud fra de bedst egnede tømrere i Vesthimmerland og samtidig kan du nemt spare mindst 22 procent på tømrerregningen..

Lydforhold i træhuse

Tilfredsstillende lydforhold kræver tilstrækkelig dæmpning af luftlyd (tale, musik) og et lavt trinlydniveau. Boligadskillende vægge skal ifølge Bygningsreglementet overholde kravene til lydklasse C i DS 490. Herudover anbefales det i SBi-Anvisning 216 om Bygningsreglement 2008 at man for lette vægge opfylder supplerende krav til lydisolation ved lave frekvenser.
Lette boligadskillende vægge må altid opbygges som to helt uafhængige delvægge. Lydisolationen forbedres ved at:
- Øge tyngden af beklædningen
- Øge afstanden mellem beklædningslagene
- Dæmpe hulrummet med mineraluld

Udformning af boligadskillelse

Træskelettet opbygges med stolper pr. 600 mm, udfyldes med fastholdt mineraluld og beklædes med 2 eller 3 lag plade. Det bemærkes at beboertilfredsheden vil øges væsentligt, når kravene til lydklasse B er opfyldt. Uanset lydklassen bør den konkrete udformning i det enkelte tilfælde vurderes i samråd med specialister. Lydisoleringen kan yderligere forbedres lidt ved at:
- Benytte 15 mm fibergips- eller brandgipsplade
- Udfylde afstanden mellem delvæggene med mineraluld; det er dog vanskeligt at fastholde isoleringen under udførelsen.
Boligadskillende vægge vil have stor bæreevne både lodret og som skive, fordi de er ubrudte fra facade til facade, samtidig med de er beklædt med to eller tre lag plade. De skal dog normalt forankres ved enderne på grund af den lave egenvægt.

Få 3 tilbudFå 3 tilbud fra fagexpertenFå 3 tilbud fra 3byggetilbud


Eksempler på tømrertilbud i 9670 Vesthimmerland
Himmerland Tømrer, Snedker & Glas ApS
Tolstrupvej 40
9670 Løgstør
CVR: 30815467
Hjemmeside
Sobo Tømrer- og Snedkerforretning A/S
Bjørnsholmvej 41, Overlade
9670 Løgstør
CVR: 28659008
Hjemmeside
Tømrerfirmaet Johansen & Bernhard ApS
Tinggårdsvej 10, Næsborg
9670 Løgstør
CVR: 11893309
Hjemmeside