Tømrertilbud i Viby

  • Få 3 billige tilbud på tømrerarbejde i Viby
  • Udfyld skemaet online på bare 7 minutter
  • Spar 40 % på en kompetent tømrer

Få 3 tilbudFå 3 tilbud fra fagexpertenFå 3 tilbud fra 3byggetilbud

Få udført professionelt tømrerarbejde i Viby - få 3 tilbud

11. oktober 2017. Du behøver ikke gennemtrawle internettet, for at få 3 tilbud på tømrerarbejde i Viby. Dem kan du meget nemmere og hurtigere få her. Det er gratis at søge, modtage og se tilbuddende til dig i Viby. Det tager normalt kun et øjeblik at søge, og kun få dage for vores tilknyttede firmaer at sende dem til dig.
Det er temmelig vigtigt, at du får kontakt til en kompetent tømrer, der kan sit kram. Når du opretter din tømreropgave her, vil vi straks gå i gang med at lede efter relevante tømrere på Sjælland, der også dækker Viby. Dem vil du så modtage tilbud fra. Dermed får du kun tømrertilbud fra relevante tømrere.
Vi tilbyder at indhente 3 attraktive tilbud på dit tømrerarbejde i Viby - 100% gratis og uforpligtende. Vores samarbejdspartnere tager hånd om dit hus på en forsvarlig og professionel måde, og du skal ikke bekymre dig om resultatet - det bliver rigtig godt hver gang. Derudover sparer du nemt 22% på regningen.

Samling af spånplader

Spånplader kan samles med søm, skruer, trædyvler og beslag. Men uanset valg af metode bliver samlingerne ekstra stærke, hvis man først påfører fladerne en tynd streg lim, f.eks. PVA-lim - forudsat at stykkerne ikke senere skal kunne skilles ad igen.
Spånpladers kanter er ikke særlig stærke, så en for kraftig skrue eller et skævt søm anbragt for yderligt kan resultere i, at pladernes ender revner eller flosser. Dyvler, det vil sige propper af hårdt træ, giver stærke samlinger, men det er vanskeligt at få placeret hullerne i de to pladestykker helt præcist i forhold til hinanden.
Det problem kan man komme ud over ved at holde pladerne sammen, bore for gennem dem begge på een gang og derefter banke de forlimede dyvler i, som var det søm. Til slut saves dyvleenderne af i plan med overfladen. Plader tyndere end 16 mm egner sig ikke til denne form for kantsamling.

Typer, dimensioner og anvendelse

Spånplader findes i mange forskellige udførelser. Her er en oversigt over de fem typer, der er mest interessante for hjemmehåndværkeren. Almindelige spånplader kan bruges til næsten alle indendørs opgaver i tørre rum. De føres i en standard-størrelse på 122 x 250 cm og i tykkelserne 10,12,16,19 og 22 mm.
Pladerne kan også fås med finer-belagte flader af bøg, eg, ask og fyr. Køb ikke spånplader for spinkle, hvis de skal holde til større belastning. Som en rettesnor bør man til en boghylde, som kun understøttes i enderne, bruge en 16 mm tyk plade, når hyldebredden er 55 cm, og 22 mm pladetykkelse når hylden er 75 cm lang.
Melamin-belagte plader er velegnede til fremstilling af f.eks. reoler, skabe, låger og bordplader. Pladerne, der ofte kan fås tilskåret efter mål fremstilles i tykkelserne 12, 16 og 19 mm. Belægningen opfylder P 25 B kravene om afgivelse af formaldehyd.

Få 3 tilbudFå 3 tilbud fra fagexpertenFå 3 tilbud fra 3byggetilbud


Eksempler på tømrertilbud i 4130 Viby
Beco Byggeentreprise ApS
Dalen 7
4130 Viby Sjælland
CVR: 21685887
Hjemmeside
Tømrermester Poul Erik Stoltenberg
Møllevej 6, Birkede
4130 Viby Sjælland
CVR: 10263182
Hjemmeside
Snedker og Tømrer Finn Larsen
Svenstrupvejen 12
4130 Viby Sjælland
CVR: 18524937
Hjemmeside