Billighaandvaerker.dk

Rengøring Østerbro


Eksempler på veje
i postnummer 2100

Svanemøllens Kaserne
Jens Munks Gade
Langelinie Allé
Hjalmar Brantings Plads
Slagelsegade
Weysesgade
Emdrup Vænge
Blegdamsvej
Fakse Tværgade
Ved Sporsløjfen
Serridslevvej
Vibekegade
Sankt Jakobs Gade
Middelfartgade
Ryesgade
Kildevænget
Pakhusvej
Irmingersgade
Bergensgade
Vejlegade

Få gratis 3 rengøring Østerbro Strand tilbud og spar penge

Det er sikert at sige, at du højst sandsynligt bruger for meget tid på at gøre rent i dit hjem. Hader du at gøre rent? Giv i stedet dygtige og effektive rengøringsfirmaer på Østerbro en chance for at løse rengøringsopgaven for dig. Bestil 3 gratis tilbud på rengøring og brug i stedet din tid på noget bedre.
Du bør overveje, om det er så uhensigtsmæssigt at finde rengøringsfirmaer på Østerbro, der virkelig udfører deres arbejde, uanset de referenceomkostninger, der er forbundet med at finde kompetente firmaer. Vi tilbyder jer, vores respekterede kunder, et fortryllende tilbud. Her kan du få 3 tilbud fra godkendte firmaer.
Vi forholder os også til de bedste rengøringsfirmaer på Østerbro, da vi har samarbejdet med de bedste rengøringsfirmaer i hele Danmark. Således sparer du tid og penge. Stol på os i dag for et super rent hjem. Med 3 tilbud på rengøring i hånden, kan du opnå en solid rabat på mindst 15 procent.

Sove- og børneværelser

Der vil altid dannes støv, hvor der soves og redes senge. Støvet opstår ganske enkelt, når man bevæger sig i sengen og stammer fra dyner, puder og sengetøj. Det er forholdsvis let at fjerne ved støvsugning og aftørring.
I forbindelse med rengøring og vedligeholdelse af sengemiljøet, skal man være opmærksom på husstøvmider, der trives godt i sengevarmen. Sørg altid for at lufte sengetøjet - gerne for åbent vindue, inden sengen redes. Det er typisk for et børneværelse, at der tumles og leges, og det betyder, at der bliver meget støvet.
Da børn er mere modtagelige for støvpåvirkninger end voksne, er det meget vigtigt, at man gør mere rent i børneværelser end i andre rum. Gulve og andre flader samt legetøj skal holdes rent og der sørges for hyppig udluftning. Er børnene allergikere, må rengøringen intensiveres.

Grundig og endnu grundigere

Grundig rengøring
Alle tilgængelige flader i nåhøjde og rækkevidde gøres rent. Det gælder gulve, møbler, vindueskarme, døre og alle de små og store ting, der er i rummet. Det anbefales altid at støvsuge først, da støvsugeren kan andet og mere end at fjerne støv fra tæpper og polstrede møbler. F.eks. kan man støvsuge visne blomster fra vindueskarmen. Skabe og reoler gøres kun rent på ydersiden, og hvor man umiddelbart kan komme til.
Endnu grundigere rengøring
Rengøring ud over nåhøjde, helt op til loftet, bag ved møbler, ind i skabe og reoler, paneler, radiatorer og evt. give "trængende" møbler en plejefilm.
Billeder med glas
Glas og ramme tørres over med et skind eller en klud vredet op i rent vand, pudses efter med et / tørt skind eller en mikrofiberklud. En højst to gange om året tages billeder ned for at fjerne spindelvæv og for at kontrollere om væggen bagved er tør.Vi opsporer de bedste rengøringsfirmaer

Total Rengøring
Næstvedgade 41
2100 København Ø
CVR: 27244777
Tlf. 50457410
Ren A+/Errands Services
Jacob Erlandsens Gade 1
2100 København Ø
CVR: 34448973
Tlf. 81610786
Maggie Rengøring
Tåsingegade 29
2100 København Ø
CVR: 39508621
Tlf. 60227258


© 2019 - www.billighaandvaerker.dk - Kontakt